Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yazdığın Yazıyı Editleme.... (yardım) .. !

Yazdığın Yazıyı Editleme.... (yardım) .. !
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar ilk olarak ben foruma yeni tescil oldum ( Bugün) Bir tane msj yazmışdım Yanlış yazmışm fakat değiştirmek düzeltmek istedim ama ole bir sey göremedim forumda böle birşey yokmu acaba? *

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar ilk olarak ben foruma yeni kayıt oldum ( Bugun) Bir tane msj yazmışdım Yanlış yazmışm ama değiştirmek duzeltmek istedim ama ole bir sey goremedim forumda bole birşey yokmu acaba?
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
foruma uye secme sınavı:D:D:D Soru1) Aşağıdaki pmlerden hangisi admine gönderilmemelidir ? A)baba bu 100 msj olayında bana bi torpil geçseniz B )X adlı aza bana pmden küfür etti,bende ona küfür ettim bide siz ağzının payını verseniz C)Baba bana tesekkur etsene ya hiç tesekkurum değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Merhaba Ilk Önce foruma 2 senedir üyeyim we bu bölüme birincil kere yazı yazıorum herkesin tahmini gibi aşk acısındayım,5 sene önce hoşlandığım birini seviyorum derhal herşey lise1de başladı onu gördüm hoşlandımhiç muabbetim yoktubigün sınıfta derslikte oturuyordum ona baktım baktıkça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ünlüler foruma aza olursa Zekeriya Beyaz (Erişkin Bölüme) Şok! Şok! Paris Hilton şok videosu +18 Arkadaşlar Paris Hilton videosunu ele geçirdim ilk önce sizlerle paylaşıyorum Yalnız 2 defa izlenebiliyor Ayrıntılarıyla eğitim amaçlıdır Ufak Emrah (Gülünç Bölüme) Yaran Nuri Alço Koş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
arkadaşlar ben ünv öğrencisiyim sağlık durumu bölümü öğrencisiyim ya ben hastanede staj yapıyorum işte bir çok kız öğrenciyle muhabbetim var ama birinden baya hoşlandım bir iki hafta eksik konuşuyoduk selam meraba falan sonradan sohbet dahada koyulaştı lakin haftada bir gün yalnızca hastanede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,288Kullanıcılar
harun.72Son üye
Üst Alt