Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yazı Fazla Uzun Lakin Lütfe Bir Okuyun !!!

Yazı Fazla Uzun Lakin Lütfe Bir Okuyun !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce şunu söyleyeyim lise 2 deyim ve bu yaşa değin 2 kızla fazla yakın bir arkadaşlık geçirdim 1 si ilkokul 5 e dek sürdü ama hiç bir vakit sevgili olmadık kankaydık açıldım fakat olmadı diyeyim bursaya taşındı onu geçelim
2 8 sınıftayken başladı ve bu sefer benzeri hoşandığımı fark etti ve hiç bir şekilde benden uzaklaşmadı dedim bu sefer olacak diye lakin daha ben açılamadn okullar bitti face giriyordum oradanda tam açılacaktım sordum şu an ne yapıyorsun diye o sevgilimle konuşuyorum deyince ben daha ona sevgilin var mı diye soramadan konuyu değiştirdi cilalı dedim unutayım bari dedim tam unuttum artık geçti derken annemim en iyi arkadaşının yeğeni çıktı kız derhal yaklaşık olarak kızla benzer ortamda 23 saat geçirir olduk ama bu seferde yanında annesi babası falan olunca bende kızın yanına gidip de açılamadım kıza açılacağım ama 2 sorunum var
1 Sorun: ağzım hiç bir zaman yüz yüze konuşurken laf yapamaz hoşlanmadiğım kızla bile dürüst içten konuşamam o derece o yüzden faceden konuştum daima kızlarla acilen bu kızda face veya başka bir hesaba girmiyor bu yüzden yüz yüze konuşmam lüzum bu 1 sorundu
2 Sorun: Kızla hiç bir süre yanlız kalamıyorum dediğim gibi kzın annnesi yanından ayrılmıyor bu yüzden hiç yanlız kalamıyorum bunun için yanlız kalmak için nasıl bir yalan uydurabilrim?
LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK IVEDI TATİL SONA ERMEK ÜZERE TATİL BİTMEDEN HALLETMEM LAZIM

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt