Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yazıcı Seçimi Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var [Cevaplara + Rep]

Yazıcı Seçimi Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var [Cevaplara + Rep]
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam arkadaşlar

Yazıcı seçimi konusunda yardımınıza ihtiyacım var Daha önce hiç yazıcı almadığım için hangisi iyidir diye araştırmamıştım Bunların ayrı ayrı sistemleri olduğunu öğrendim Konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek bir rehber ararken google’dan böyle bir konuya denk geldim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Ayrıca şöyle bir video hazırlanmış Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Rehberler güzel ve amaca yönelik ancak yine de aklımda soru işaretleri var

Tavsiye edebileceğiniz bir yazıcı markası var mı? Yani “şu markadan sakın şaşma uzun ömürlü kullanırsın dediğiniz marka var mı? Bana önerebileceğiniz yazıcı modellerini belirtin lütfen Sizler lazer yazıcı mı yoksa mürekkepli yazıcılarımı tercih ettiniz? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 500 TL 600 TL arası bir bütçe ayırabilirim İstediğim her işimi görsün ve uzun ömürlü olsun

Yorumlarınızı bekliyorum (Düzgün her cevaba + rep vereceğim)

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt