Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yazıcı tavsiyesi

Yazıcı tavsiyesi
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Yazıcı kullanan arkadaşlar tavsiyenizi esirgemeyiniz
Bugüne kadar internet kafeden idare etmiştim ama şimdi bir yazıcı almam gerekiyor
1 Canon yazıcı kullanıp ta herhangi bir özelliğinden şikayetçi olan var mı?
Çünkü Canon Pixma MG2450'yi almayı düşünüyorum
2 Memnuniyetten dolayı herhangi bir yazıcıyı tavsiye edilirse de olur
3 Kartuş şikayetleri duyuyorum
pahalı olma,
bulamama gibi
bunlar ne durumda?
Vereceğiniz herhangi bir tavsiyeye şimdiden çok teşekkürler

Similar threads

Yazıcı kullanan arkadaşlar tavsiyenizi esirgemeyiniz Bugüne kadar internet kafeden idare etmiştim ama şimdi bir yazıcı almam gerekiyor 1 Canon yazıcı kullanıp ta herhangi bir özelliğinden şikayetçi olan var mı? Çünkü Canon Pixma MG2450'yi almayı düşünüyorum 2 Memnuniyetten dolayı herhangi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Koronavirüs pandemisiyle birlikte birçok çalışan ve şirket evden çalışma düzenine geçmek zorunda kaldı. Hal böyle olunca da hem ev için hem de ofis kullanımına uygun yazıcılara olan ihtiyaç bir hayli arttı. İşinizle ilgili acil bir dosya almak, okulla ilgili bir belgeyi çıkarmak veya notlarınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
PAKET İÇERİĞİ: Canon MP280 Çok Fonksiyonlu Yazıcı 2 Adet Orjinal Kartuşları (yazıcı içinde takılı) 4 Renkli BK Orjinal Bitmeyen Kartuş Tankları 4 Renk Toplam ULTRA İnk Mürekkepleri (tanklarda dolu halde) A4 20 ADET FOTOĞRAF KAĞIDI USB Kablo ve Yazıcının CD vs tüm aparatları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt