Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yazıklar olsun bana

yazıklar olsun bana
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
yazıklar olsun bana tutamadım sözümü ben yazıklar olsun bana 1549071122 1549071122 yaziklarolsunbana5c54f316d4af8yaziklarolsunbana5c54f316d4af8 http:img456imageshackusimg456599mavilidusozledimcopygh8 Tüm ışıkları sönmüş sevda şehrinin Bir başka karanlık çökmüş Caddelerinde bir çığlık kopuyor feryad var İmdat imdat diye haykıran bir ses Ölümle burun buruna gelmiş bir adam Birazdan kıyameti kopacak olan bir adam O adam oysa; bir çılgın sevda yaşamış Yüreğine bir hançer saplanmış bir adam Bir alaca karanlık bürümüş etrafı Ve bir sis çökmüş gözlerimin önüne Anamın son sözünü hatırlıyorum Sevdamın son anını hatırlıyorum Ve dünyamın sedece son gününü hatırlıyorum Gerisi boz flu gerisi köhne Bir aşk şiiri yok bu bir sevda türküsü değil Bu sondur son yazışımdır bu bir acıklı vedadır Yolumun bittiği yerde son haykırışımdır Biliyorum ben bundan böyle olmayacağım Gün açmayacak benim için Yazıklar olsun bana eyvahlar olsun Bu benim son şiirimdir son ahlar olsun bana Ben sözümü tuttum Ölene dek sevdim ben sözümü davranış Elini tutamadım fakat sözümü tuttum Ve unuttum kendimi sende unuttum​  

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt