Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yazılı Mektup Örnekleri

Yazılı Mektup Örnekleri
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yazılı Mektup Örnekleri

Mektup Örnekleri

Mektupa başlarken ilk önce hitap yani kişiye seslenme yapılır Sevgili Forumdaş okuyucuları gibiHitap edildikten sonradan virgül koymayı unutmayınız
Hitap örnekleri: Sevgili Eşim, Saygıdeğer Babacığım, Hoş Anneciğim, gibi hitap ederek başlayabilirsiniz mektubunuza

Hitap bölümünü geçtikten sonra antre bölümü yazılır mektupta Antre bölümünde genelde birincil mektuptan laf edilir ve mektubu neden yazdığınızı ve kendinizden bahsedebilirsiniz

Antre bölümünü geçtikten sonradan gelişme bölümünü yazmalısınız Bu bölümde mektupta açıklamak istediklerinizi yazarsınız Bir fazla konudan söz etmek istiyorsanız her konuyu paragraf halinde yazmalısınız

Son olarak netice bölümünü yazarız Netice bölümü tek paragraf halinde iyi dileklerinizi, selamınızı samimi bir şekilde yazarsınız paragrafı bitirdikten daha sonra sağ daha aşağı tarafına adınızı soyadınızı ve altına imzanızı atarsınız

Mektup Örnekleri

Güzel Sevgilim,

Bu mektupu seni ne kadar özlediğimi ve sensizliğin ne değin şiddet olduğunu anlatmak için yazıyorum

Sensiz hiçbirşeyden zevk alamıyorum Bundan Böyle hayatımı seninle tamamlamak bir ömrü seninle dinmek ve seninle yaşlanmak istiyorum Sensiz herşey böylece baskı ama Ne haz alabiliyorum bu hayattan nede beni heyecanlandıran birşey oluyor Bu hayatı sensiz yaşamak istemiyorum artık Bana tek huzur ve sevinç veren duygu senin yanında edinmek

Umarım artık en kısa zamanda sana kavuşurum Seni herşeyden fazla lakin çok seviyorum Seninle kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum

Kardeşim Muzaffer Amca,

Bir memur hanımın hatası yüzünden tevkif olunup, geceyi Güvenlik Müdürlüğünde geçirdikten daha sonra bu tevkifi tebligat sayarak infaz savcılığına başvurduk ve maksimum müddet olan 4 aylık tehir kararını aldık 15 Temmuza değin serbestim Lakin Kayabek 10 Nisanda Eğine gidecek Buna çok canım zıkılıyor

üstelik Ançuez şirretleşti Nejdete ait 1 numaranın anahtarını sökerek oraya akrabalarından birini soktu

Daha önce de araştırmacı gelip eksikleri tesbit etmişti Yeni durum aleyhinde da, İsmet Tümtürk gerekli mürcacaatları yaptı Yani bu evde huzurumuz sıfıra indi Pişman oldum Hamsi tayfasının karıları Kaniyeye ağza alınmayacak laflar etmişler Onda da büyük bıkkınlık var Yemek bile yemiyor Çok sinirli oldu Zavallı Maviş bu yüzden sıkça dayak yiyor

Nejdetten aldığım mektupta mart sonunda İstanbula geleceğini öğrendim O da gelip bir iki gün kafa dinleyecek

Ötüken işlerine gelince: İzzete gelen mektuplara Kadıköyden Ziver ve Tireboludan Ahmet Yükselin bundan böyle Ötüken istemediklerini bildirmişler Bu iki birey bende ve İzzette değil Sende ise listeden siliver

Nisan sayısı erken çıkacakmış Ben son hadiselerden daha Mart sayısının yazısını bile gönderemedim Selamlar Neriman Yengeye hürmetler Çocukların gözlerinden öperim

I Bella,
Bir gazeteci evinde mürekkep bulunamadı
Bu yüzden mektubumu kurşun kalemle kâğıda dökmek zorunda kaldım, özür dilerim
Benim hakkımda İstanbul gazetesinde çıkan yazıdan dolayı yazdıklarınıza teşekkürler
aynı zamanda beni daha evvel yazılı yazılardan daha iyi tanımak mümkündü
Burada, Seza geldiğinden beri, çok güzel zaman geçiriyoruz
Birkaç kez, Ralfıye, Lüküs Yaşam operetinden parçalar söyledim
Bugün de o parçaları baştan ettim
Benden, bilhassa bu noktayı yazmamı isteyen Seza dır
Bu hafta Ankara da beygir yarışları başlıyor
Belki de kazanırız
Benimle ortaksınız
Bir vurgun vurursak haber veririmI *

858,500Konular
982,393Mesajlar
32,981Kullanıcılar