Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yazılı Teslim Tutanağı

Yazılı Teslim Tutanağı
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yazılı Kağıtları Teslim Tutanağı

Yazılı Tutanağı

MEHMETCİK İLKOĞRETİM OKULU MUDURLUĞUNE

20 06 2019

2019 – 2019Eğitim oğretim yılı 1 ve 2 donemine ait okuttuğum derslerden yaptığım yazılı sınavlarının kağıtları aşağıda belirttiğim şekliyle teslim edilmiş olup tarafımızdan imza altına alınmıştır

Teslim edilen yazılı kağıtları listesi

SINIF
ŞUBE

DERS

1DNM
1YAZ

1DNM
2YAZ

1DNM
3YAZ

2DNM
1YAZ

2DNM
2YAZ

2DNM
3YAZ

TOPLAM

6 – A

Turkce

X

X

X

X

X

X

6 top

6 – D

Turkce

X

X
X

X

X

X

6 top

8 – A

Turkce

X

X

X

X

X

X

6 top

8 – B

Turkce

X

X

X

X

X

X

6 top

8 – C

Turkce

X

X

X

X

X

X

6 top

8 D

Turkce

X

X

X

X

X

X

6 top

TUTANAKTIR

Similar threads

A Astyanax Hileleri: dokunulmazlık: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı yukarı yukarı yukarı aşağı sol sağ yukarı ve enter'e basın bölüm seçme: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı aşağı sol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
hasar tespit tutanağı nasıl tutuluyor hasar yada diğer adıyla kaza tespit tutanağıyla; suruculer yalnız maddi hasara yol acan trafik kazalarında, taraflar trafik zabıtası cağırmaya gerek gormezlerse, kazanın oluş şeklini kendi aralarında yazılı olarak saptamak şartıyla kaza yerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Muhasebede Kullanılan Belgeler 1 Fatura 2 Sevk irsaliyesi 3 Perakende satış vesikaları a) Perakende satış fişi b) Makineli kasaların kayıt ruloları c) Giriş ve yolcu taşıma biletleri d) Odeme kaydedici cihazlarla verilen belgeler 4 Gider pusulası 5 Mustahsil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
2019 zumre toplantı tutanağı ornekleri,2019 zumre toplantı tutanağı taslağı,2019 zumre toplantı tutanağı ornek 2019–2019 EĞİTİM OĞRETİM YILI İLKOĞRETİM OKULU MATEMATİK DERSİ DONEM ZUMRE OĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR Toplantı Tarihi : 2019 Toplantı Yeri : Oğretmenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
2019 zümre toplantı tutanağı örnekleri,2019 zümre görüşme tutanağı taslağı,2019 zümre görüşme tutanağı örnek 2010–2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM OKULU MATEMATİK DERSİ DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR Buluşma Tarihi : 2019 Toplantı Yeri : Öğretmenler Odası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
982,184Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt