Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yazılımcılar Toplansın: Macbook Pro Hediyeli Anket Başladı

Yazılımcılar Toplansın: Macbook Pro Hediyeli Anket Başladı
0
47

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
yazilimcilar-toplansin-m1-islemcili-macbook-pro-hediyeli-ankete-katilimlar-basladi-1623325987.jpg

Her yıl, dünyanın dört bir köşesinden yazılım geliştiricilerinin katıldığı, SlashData tarafından düzenlenen Developer Nation Survey yine başladı. Her yıl olduğu üzere bu yıl da anketin sonuçları tüm iştirakçiler ile paylaşılacak. Yani şayet katılırsanız, size ulaşacak rapro ile yazılım bölümündeki son trendlere, geliştirici araçlarına hakim olabileceksiniz.

Üstelik bu yılın anketine katılanlar, daha evvelki yıllardan daha argümanlı bir ödül listesi ile karşı karşıya. Bir şahsa M1 işlemcili 13 inç MacBook Pro, bir bireye Samsung Galaxy S21 Plus armağan edilecek. Elbette listedeki mükafatlar bunlarla da hudutlu değil. Geliştiricilerin sık sık kullandığı çeşitli yazılım lisansları ve aksesuarlar da armağanlar ortasında yer alıyor.

b5270016514602053ce5bdc6cbf81ab84c170426.jpeg

Developer Nation Survey'in mükafatları şu halde:

• M1'li MacBook Pro 13 inç, 512GB
  • Samsung Galaxy S21 Plus
  • GitKraken Pro
  • Araç lisansları için 200 dolar pahasında armağan kuponu
  • Araç lisansları için 50 dolar pahasında ikram kuponu
  • 100 dolar kıymetinde GitHub kuponu
  • SitePoint Premium lisans
  • Discord Nitro Classic 1 aylık üyelik
  • 3D Printer - ELEGOO Mars 2 Pro Mono
  • Taşınabilir monitor
  • Vivo Black 31 inç ayarlanabilir laptop standı
  • Logitech MX Anywhere 2S kablosuz fare
  • Raspberry Pi 4 Model B Starter Kit
  • E-kitap: Deri Ways to Make Money as a Developer
  • Amazon ABD'de geçerli 20 dolar bedelinde armağan kuponu
Developer Nation anketine nasıl katılabilirsiniz?
  • Adım #1: Buraya tıklayıp anket sayfasına gidin,
  • Adım #2: Şayet bir Developer Nation üyesi değilseniz üye olun. Üyeliğiniz varsa giriş yapın,
[*]Adım #3: “Take the Survey” butonuna tıklayın, [*]Adım #4: Anketi doldurmaya başlayın.
Bu yıl daha bonkör bir ödül havuzu sunan SlashData, daha çok geliştiriciye ulaşmayı amaçlıyor. Siz de ankete katılarak ve mükafatları kazanma talihi yakalayabilirsiniz, herkese bol şans!

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt