Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yazın Vazgeçilmezi Limonata

Yazın Vazgeçilmezi Limonata

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yazın Vazgeçilmezi Limonata Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet dondurulmuş portakal
*1 adet dondurulmuş limon
*1 su bardağı şeker
*3 litre su

Yazın Vazgeçilmezi Limonata Tarifi Yapılışı Artık yaz geldi ve serin bir şeyler yapma zamanı diye düşündüm size 3 litre limonata hazırladım Dondurulmuş limon ve portakalı buzluktan çıkaralım 10 dk bekliyoruz ve ufak ufak doğrayıp robotumuza atıyoruz Üzerine 1 bardak şekeri de ekleyip güzelce parçalıyoruz 3 litre suya hepsini boşaltıp ara ara karıştırarak 10 dk dinlendiriyoruz ve süzerek servis ediyoruz*Umarım resimler yardımcı olur deneyeceklere şimdiden afiyet olsun

Similar threads

Buz Gibi Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 kase donmus çilek *1 adet dondurulmuş limon *Yarım su bardağı şeker *1, 5 litre su Buz Gibi Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Artık yaz geldi ve serin bir şeyler yapma zamanı diye düşündüm size 1, 5 litre limonata hazırladım Dondurulmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 dondurulmuş portakal *1 dondurulmuş limon *78 adet dondurulmuş çilek *3 litre su *1 su Bardağından biraz fazla şeker *1 tatlı kaşığı limon tuzu Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı (Meyveleri limonata yapmadan 1 saat önce buzluktan çıkaralım) 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Yaz Günlerinin Vazgeçilmezi Limonata Tarifi İçin Malzemeler *2 adet limon *2 litre su *1 su bardağı şeker *23 tane karanfil Yaz Günlerinin Vazgeçilmezi Limonata Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar Yaz günlerinin Vazgeçilmez içeceği Limonatanın yapını merak ettim yaptım ve aldığım güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Pratik Ferahlatıcı Limonata Tarifi İçin Malzemeler *1 adet dondurulmuş limon *1 adet dondurulmuş portakal *1 su bardağı şeker *2 adet limonun suyu *3 lt su Pratik Ferahlatıcı Limonata Tarifi Yapılışı Sıcak yaz aylarında soğuk ferahlatıcı içecekler tercih ederiz ama bunların doğal olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Ev Yapımı Limonata Tarifi İçin Malzemeler *2 adet limon *1 adet portakal *1 tatlı kaşığı limon tuzu *1 buçuk su bardağı şeker *3 litre su Ev Yapımı Limonata Tarifi Yapılışı Öncelikle limon ve portakalı buzluğa atıyoruz İyice donduktan sonra buzluktan çıkarıp 15 dk Bekliyoruz Dilimleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt