Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yazıyorr...yazıyor....Bunlar taze günlükler....

Yazıyorr...yazıyor....Bunlar taze günlükler....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Pamuk Prenses

Sevgili jurnal Adımız Pamuk,soyadımız prenses fakat yemişim prensesliğini O avcı yüreğimi alıp, cadı karıya götürseydi de kurtulsaydım bu hayattan Ormanın ortasında 7 tane bücür çatlakla uğraşıyorum Manyak demem boşu boşuna yok Uykucu diye başka bir tanesine feci horluyor, gök gürültüsü yanında halt etsin! Ormanın cümle hayvanatı gelip 'onu bize verin' diyor, du bakalım hayırlısı Hapşırma diye cüce olur mu, burada var? Olayın ne? Fazla hoş aksırırım abi Hasta olmayalım diye, her gün bitki toplayıp akarsu yapmaktan bıktımbıktım Bunun aksırığı geçmiyor! Bir tanesi Çaylaaaardiye dolaşıyor ortalarda, aklım çıkıyor Bir televizyon dizisinde mi ne görmüş Keloğlan'ı, Öfkelisi, Somurtuğu alayı manyak senin anlayacağın

Rapunzel

Sevgili günlük, kusura bakma sana yazamadım ne zamandır, 'kafamı kaşıyacak vaktim yoktu' demeyi çok isterdim lakin esas kafamı kaşımaktan sana yazmaya süre bulamadım Niçin? Yıllar yılı benim salak prensim tutunup da yanıma gelebilsin diye uzattığım saçlarım kir içinde de onun için Bu kadar uzun saçın bakımı kolay mı? Yıkamak bir dert Gölet gerekli bu dek saçı yıkamaya Hadi yıkadın diyelim, kuruyana kadar mevsim geçer valla Kulenin tepesinde oturup prens beklemekten kuaföre de gidemiyorum, saç kremi alamıyorumSaçlar dökülmeye başlamasın mı? Diğer Taraftan bütün prens efendi saçlara asılmış yukarı çıkarken başladı Zaten güçsüzleşen ve dökülmeye yer arayan saçlar prensin elinde kalınca, yavrucak 30 metreden yere çakıldı 'Kırk yılda bir adam bulmuştuk o da gettiii' diye eksik ağlamadım Ama dersimi çıkardım, kuleye asansör yaptırıyorum, saçları da Gülben Ergen modeli kestiriyorum Ilk gelecek prens sıcacık etsin Ah ulan ah, gidiyor güzelim saçlar Ne şampuan reklamlarından teklifler aldım da gitmedim Sırf masal bozulmasın diye Ahenkle dans etmek neymiş tümce aleme gösterecekti saçlarım fakat olmadı! Yahut ben istemez miydim, saçlarımı şöyle bir savurayım da erkeklerin hayran bakışları aralarında otoparkta anlamsız kalan yere arkadaşımın arabasını park etmesine yardım edeyim Bir yana da düşünüyorum, ne uzatıp duruyorum oysa saçları? Prens yanıma çıkıp da ne olacak yarı?! Bir iki yıl gül gibi geçinicez Sonradan bulacak birini beni aldatacak Ben saçlarımı uğruna süpürge ettiğimle kalıcam Değil yok kesiyorum ben bu saçları işte böylece!

Bremen Mızıkacıları'ndan Eşek

Sevgili Jurnal, değil yok bu böyle olmayacak Taşıyamıyorum bundan böyle onca hayvanı sırtımda Birincil başlarda güzeldi Bir köpek, bir horoz, bir kuş idare ediyorduk Lakin tümce hayvanat alemi kaset çıkarma sevdasına gruba katılmaya başlayınca bizim grup Dubai'deki 'yelken otel' misali büyümeye başladı Altta kalanın canı çıksın natürel Hayır bir şey yok, fil de gaza gelip gruba katılmaya kalkacak, bir gün Ama eşeklik bende Ses etmezsen tepene binerler işte böylebir günden bir güne de sen yoruldun birazcık biz alta geçelim dediniz mi? Demediniz gün gelir devran döner Ben de en üste çıkarım elbet

Fareli köyün kavalcısı:

Sevgili günlük,sen o kadar konservatuar oku,sonra gel farelere dadılık yap birde müziği beğenmiyorlarOooff o'u çlsana diye istek parçası yolluyorlarŞeytan diyor,çizmeli kediyle konuşGelsin farelere birazda o dadılık yapsın,görelim bakalım el mi yaman bey mi? *