Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yedi Buyuk Gunah, 7 Buyuk Gunahlar Nelerdir?

Yedi Buyuk Gunah, 7 Buyuk Gunahlar Nelerdir?
0
198

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İslamiyette Yedi Buyuk Gunah Nelerdir?
Yedi Buyuk Gunah Hangileridir
7 Buyuk gunah

Yedi buyuk gunah şunlardır:

1 Allaha şirk, ortak koşmak
2 Buyuculuk
3 Katillik
4 Harpten kacmak
5 Yetim malı yemek
6 Faizcilik
7 Namuslu kadına iftira etmek (Buhari, Muslim)

Similar threads

7 Buyuk Gunah Nedir,yedi buyuk gunah nedir,islamda 7 gunah,islamda 7 buyuk gunah Dinimizde 7 buyuk Gunah 1 Allah’a şirk, ortak koşmak 2 Buyuculuk 3 Katillik 4 Harpten kacmak 5 Yetim malı yemek 6 Faizcilik 7 Namuslu kadına iftira etmek (Buhari, Muslim) (Başka bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
263
Gunah Nedir Sozluk Anlamı? Gunah: Allah'ın emirlerine ters olan davranışlar ve soylenen sozler, İslam dininde suc kabul edilmiştir Bunlarada Gunah denilmiştir Buyuk gunahlar: 1 Şirk 2 Sihir 3 Adam Oldurmek 4 Faiz Yemek 5 Yetim malı yemek 6 savaştan kacmak 7 İffetli ve namuslu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
İslamiyette Yedi Buyuk Gunahlar İslamiyette Yedi Buyuk Gunah Nedir Her bir gunahı terk etmek de farzdır Gunahları Allah yasakladığı icin, terk etmek bir farz sevabı almak demektir Buna gore en buyuk gunahları terk etmek de, en buyuk sevaplar arasına girebilir Sevapların yolları cok olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Gunah anlamı Gunah ne demek Gunah manası Gunah: Allah'ın haram kıldığı herhangi bir şeyi yapmaktır Gunahlar İki Kısımdır Buyuk gunahlar, Kucuk gunahlar Başlıca Buyuk Gunahlar Allah'a ortak koşmak, Adam oldurmek, Namuslu kimseye iftira etmek, Zina etmek, Harpten kacmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
İslamiyette Yedi Büyük Günah Nelerdir? Yedi Büyük Günah Hangileridir 7 Büyük günah Yedi büyük günah şunlardır: 1 Allaha şirk, karşılıklı koşmak 2 Büyücülük 3 Katillik 4 Harpten kaçmak 5 Babasız malı yemek yemek 6 Faizcilik 7 Namuslu kadına iftira etmek (Buhari, Müslim) *
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt