Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yediğin şey senin aynandır

Yediğin şey senin aynandır
0
84

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
En kaliteli yiyecekler doğal ve canlı olanlardır Aminoasitler, mineraller, vitaminler, karbonhidratlar, onemli elementler, oksijen, enzimler ve hormonlar canlı besinlerin en doğal haunde mevcutturlar
Orneğin Hipokrat diyetinin en onemli unsuru olan buğ­day cimeni, bol miktarda klorofil ve temel aminoasitler icerir Zengin bir A ve D vitamini deposu olan buğday cimeni son derece yuksek miktarda B vitamini barındırır Aynı zamanda kalsiyum, fosfor, demir, potasyum, sulfur, sodyum, kobalt ve cinko acısından da zengindir Buğday cimeni suyu olgun, canlı ve taze haliyle doğal olarak zenginleştirilmiş, beden or­tamı icin son derece uygun bir besindir
Sıradan bir sofrada bulunan bircok yemek sağlık icin ge­rekli olan besinleri iceriyor olsa da, yemek pişirme alışkanlık­larımız bu besleyici oğeleri yok eder Orneğin vitaminler, ta­nınabilir bir molekul yapısına sahiptirler Cunku pişirme molekuler yapıyı doğal olarak değiştirir; kaya gibi sert bir pata­tes, pişirdikten sonra yumuşacık hale gelir Molekuler yapıyı değiştirmek, yiyeceklerdeki vitaminlerin molekuler yapısını da değiştirmek anlamma gelmez mi? Tabii ki aynı anlama ge­lir ve bu sağlığımız icin oldukca zararlıdır
 
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt