Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

YedİyÜz Bİn Salat Ü Selam

YedİyÜz Bİn Salat Ü Selam
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
YedİyÜz Bİn Salat Ü Selamlama salat ü selam salatü selam duası salatü çeşitleri salavatı arkadaslar bu salavatı selamı bır kere okuyan 700000 defa salavat getırmıs sevabı alır efendımız sav buyuruyor “Dua ile sema arasında bir engel vardırÜzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR “Üzerime bir günde bin kez salavat getiren kimseye cennetteki makamı gösterilmedikçe ölmez “Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktır “Her kim, farz namazını kıldıktan sonradan bana on defa salevat okursa, Allah Teala, onun namazını kabul buyurur Onun bu namazını Adem’e secde eden meleklerden daha üstün meleklerin makamı olan İlliyyine ulaştırırO makamdan bir melek şöyle seslenir: Bundan Böyle dileğin neyse dile, her dileğin yerine getirilecektir Vefatımdan sonra sizden kim bana selamlama gönderirse Cebrail(as) kazanç ve bana şöyle der: Ya Muhammed! Ümmetimden falan kimsenin sana selamı varBana karşılık ben şöyle selamlama alırım: Benden de ona selamlama olsunAyrıca onun için Allah’tan rahmet ve bolluk diliyorum “Kim altından kalkamayacağı baskı bir işle aleyhinde karşıya gelirse, üzerime fazla çok salavatı şerife getirsinÇünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavatı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur “Kıyamet gününde, katımda insanların en değerlisi, bana en fazla salatü selam getirenlerdir işte bire 700000 veren salavat Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ılmillahi salaten daimeten bi devami mülkillah* Manası:Allah’ım! Efendimiz Muhamed’e Senin ilminde bulunanlar sayısınca ve mülkün devam ettiği sürece salat ve selam eyle Sırları: Bu salavatı şerifeyi bir defa okumak, yedi yüz bin salavatı şerife okuma fazilet ve değerindedirCuma günleri biner kere okuyan kimse iki kâinat saadetini elde eder  

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt