Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeliz Şar Ece Erken ve Davut Güloğlu çiftine çok içerledi

Yeliz Şar Ece Erken ve Davut Güloğlu çiftine çok içerledi
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeliz Şar Ece Erken ve Davut Güloğlu çiftine çok içerledi davut güloğlu yeliz şar yeliz şar davut güloğlu ece erken ece erken twitter yeliz şar, davut güloğlu, ece erken, haberleri burada arkadaşlar 1548658632 1548658632 yelizsareceerkenvedavutgulogluciftinecokicerledi5c4ea7cd2d5d0yelizsareceerkenvedavutgulogluciftinecokicerledi5c4ea7cd2d5d0 yelizsareceerkenvedavutgulogluciftinecokicerledi5c4ea7cd2d5d0 Eski kankası Ece Erken'in eski nişanlısı Davut Güloğlu ile birlikte olmasına, haliyle içerlenen Yeliz Şar, bakın neler demiş ve nasıl avunma bulmuş İşte o haber Melek'lerim! Yeliz Şar, yakın arkadaşı Ece Erken’in eski nişanlısı Davut Güloğlu’yla ilişki yaşamasına fazla içerledi “Kanka diyenden korkacaksın diyen Şar’ı teselli etmek, Erken’in eski sevgilisi Hacı Sabancı’ya düştü Eski nişanlısı kankasıyla evleniyor Ece Erken, bir vakit önce en yakın arkadaşı Yeliz Şar’ın eski nişanlısı Davut Güloğlu’yla “Hayata Gülerken adlı programı sunmaya başlamıştı Program için bir araya gelen ikilinin dışında da sıkça buluşması, aşk dedikodularına yol açtı Ve Erken, geçtiğimiz günlerde Twitter’ına yazdığı mesajlarla ilişki iddialarını doğruladı Kısa bir süre önce de ikilinin izaç hazırlığında olduğu ortaya çıktı Mekândan ayrı olarak çıktılar Erken’le uzun senelerdir süren dostluğunu bitiren Yeliz Şar, tepkisini “Kanka diyenden korkacaksın sözleriyle dile getirdi Şar’ı teselli etmek ise Erken’in bir dönem ilişki yaşadığı Hacı Sabancı’ya düştü İkili önceki gün İstinye Park’taki bir restoranda buluştu, şarap içip sohbet etti Gazetecileri görür görmez restoranın iç kısmına geçen Şar ve Sabancı, üç saatlik sohbetin sonunda mekândan ayrı ayrı çıktı Arkadaşız Yeliz Şar, Hacı Sabancı’yla dost olduklarını söyledi: “Hacı arkadaşım olur, buluşup sohbet ettik Ayrılmadık Twitter’da nişanlanacaklarını duyuran Ece Erken ve Davut Güloğlu’nun ayrıldığı öne sürüldü güya Erken, sitedeki sayfasına “Twitter’da başlayan, Twitter’da biter Saygı duyup susuyorum Bitmiştir yazdı Güloğlu da ona “Ne söylesem bilmiyorum, her şey gönlünce olsun Ben seninle yapamam Allah yolunu açık etsin Seni tanımak, yaşamak da bir imtihan, bye mesajıyla cevap verdi Ancak bir vakit daha sonra bu mesajlar sistemden silindi Dün “2 Sayfa programına telefonla bağlanan Erken, ayrılmadıklarını söyledi: “11 Temmuz’da nişanlanacağız Sahiden 10 Temmuz’da yapacaktık ama Hakan Altun 11’inde olmasını istedi Salaş bir yerde evlenmek istiyoruz Çünkü Davut’un da benim de ikinci düğünümüz olacak İkimiz de eğlenmek istiyoruz  

858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt