Yelpaze Patates (Atıştırmalık) Tarifi İçin Malzemeler Birey sayısına göre patates1 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı akışkan yağıKekikNaneTuzluBiberiyeKırmızı toz biber1 diş sarımsak Üzeri İçin ; Ketçap mayonezTaze soğan Yelpaze Patates (Atıştırmalık) Tarifi Yapılışı Merhabalar Biz eşimle çoğu kez akşamları cayın yanında yapıyoruz yelpaze patatesi Keza fazla lezzetli ayrıca çok doyurucu ister çayın yanında ister et ve tavuk yemeklerinin yanında çok yakışıyor Patatesleri mükemmel yıkayalım kenarlarına tahta kaşık koyarak güzelce dilimleyelimKaşıkları patatesi dilimlerken bölünmesin diye koyuyoruzSosu için yağları ve baharatları dürüstçe karıştıralım patateslerin her arasına sürelim180 derece fırında 40 – 45 dakika pişirelimArada denetleme edin patatesin büyüklüğüne kadar pişme süresi değişebilirÇıkınca üzerini ketçap mayonez taze soğanla süsleyebilirsinizol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur