Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeme Tırnaklarını

Yeme Tırnaklarını
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeme Tırnaklarını yeme tırnaklarını recai + adam gibi bi yemek yemek yap ta onu yiyek o zaman ne yiyiosun sen o kadar gizlice + tırnak, istermisin yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum hasan yeme olm tirnaklarini + neremi yiyim yeme tırnaklarını en yemıom yere atıom ama tırnaklarını yeme lan +wer o zmn senın tırnaklarını yeyim tırnaklarını yeme +değil ben ztn yemıom butun butun yutuom tırnağına noooldu lan? yidim ayak tırnağı yenirmi lan ¤¤¤¤¤¤ napıon zavallı kediye yiyiom ne ? ağırbaşlı ol kediyi yemiom ohhh be napıon göremiom tırnaklarını yiyiom benimkileri yasakladı bizimkiler de ha iyi iğrenççççsinnn Yaren tırnaklarını yemesene +Herşey için çok geç artık! Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo Dislerimle tirnaklarimi tanistiriyorum O nasil oluyo Nabiyon sen +Tırnaklarımı yiyorum Yer misin ?! Değil abi ben almiyim daha yeni sofradan kalktım +Ye lan ye temiz daha 3 hafta önce yıkadım elleri değil abi sana sıhhat olsun kızım yemesene tırnaklarını illa söylicem mi? +söyleme anne aferim sözümü dinle şöyle söylemedende yerimde ondan şey ettim  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt