Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yeme tırnaklarınıııı

yeme tırnaklarınıııı
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
yeme tırnaklarınıııı yeme tırnaklarını recai +adam gibi bi yemek yap ta onu yiyek o zaman ne yiyiosun sen böylece gizlice + tırnak ister misin? yeme tirnaklarini + ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum hasan yeme oğlum tirnaklarini + neremi yiyim yeme tırnaklarını en yemıyom, yere atıyom fakat tırnaklarını yeme lan +ver o süre senın tırnaklarını yeyim tırnağına noldu lan? yidim etap tırnağı yenir mi lan manyak? napıyon zavallı kediye yiyom ne ? ağırbaşlı ol kediyi yemiyom ohhh be napıyon göremiyom tırnaklarını yiyom benimkileri yasakladı bizimkiler de ha iyi iğrenççççsinnn Yaren tırnaklarını yemesene +Herşey için fazla geç bundan böyle! Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo Dişlerimle tirnaklarimi tanistiriyorum O nasil oluyo Nabiyon sen +Tırnaklarımı yiyorum Yer misin ?! Yok abi ben almiyim daha yeni sofradan kalktım +Ye lan ye pak daha 3 hafta önce yıkadım elleri yok abi sana sağlık durumu olsun kızım yemesene tırnaklarını illa söylicem mi? +söyleme anne aferim sözümü dinle şöyle söylemedende yerimde ondan şey ettim  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt