Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yemek İle İlgili Komik Sozler

Yemek İle İlgili Komik Sozler
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yemek hakkında Komik Sozler
Yemek Komik Sozler

Yemekleri daima tencerenin icinden yiyin Boylelikle tabak kirletmemiş
olursunuz

Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter

Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim

Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler Şayet gecen ay
yaptığınız tavuk kendi kendine kımıldamaya başladıysa kurtlanmış demektir
Sakin yemeyin

Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir Ikiye ayırıp ortasından
kaşıkla yiyebilirsiniz Tencere kapağı en mukemmel tabaktır

Buzdolabının sebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi duşunmediğiniz
şeylerin saklanması icin idealdir

Mutlaka soğanlı bir yemek yapacaksanız asla soğana dokunmayın
Bunun yerine soğana ekmek tahtasıyla beş altı kez vurmayı deneyin, ayni işi
gorur

Similar threads

Komik Aşk sozleri En Komik Aşk Cumleleri Aşk bir sudur Eee işin butun espirisi bu mudur? Aşk bir deniz bense onun engin sularinda dibe cokmus bir keriz Sevgilim sensiz gozlerim hicbirseyi gormuyor Seninle olunca da gozlerim senden baskasini gormuyor Askin mideme vurdu, beni ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Espirili Aşk Mesajlar, Espirili Aşk sozleri, aşk espirileri, espirili aşk mesajları komik En Guzel En Espirili Aşk Mesajları burada Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3 tuşla, hepsini istiyorsan benim numarami tuşla ilk goruşte aşka inanırmısın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Elinin murekkebiyle yemek işine soyunan, kısaca yalnız yaşayan erkeklere beslenme ihtiyaclarını karşılamak icin yemek yapmayı oğreten birkac bilgi : *Yemekleri daima tencerenin icinden yiyin Boylelikle tabak kirletmemiş olursunuz asla sade pilav yapmayın Domatesli pilav yaptığınızda altını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
ilk goruşte aşkı anlıyorumda, omur boyu birinin suratına bakan iki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Elinin mürekkebiyle yemek yemek işine soyunan, özet olarak yalnız yaşamış erkeklere besin ihtiyaçlarını karşılamak için yemek yemek yapmayı öğreten birkaç bilgi : *Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin Böylelikle tabak kirletmemiş olursunuz katiyen sade pilav yapmayın Domatesli pilav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt