Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yemek Sepeti'nin sahibi Nevzat Aydın küçük Elif'in eğitim masraflarını karşılamak istiyor

Yemek Sepeti'nin sahibi Nevzat Aydın küçük Elif'in eğitim masraflarını karşılamak istiyor
0
53

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
yemek_sepetinin_sahibi_nevzat_aydin_kucuk_elifin_egitim_masraflarini_karsilamak_istiyor_1604327098_7325.jpg

Yemek Sepeti markasının kurucusu iş insanı Nevzat Aydın, İzmir depreminden sağ olarak çıkartılan 3 yaşındaki Elif'in tüm eğitim masraflarını üstlenmek istediğini açıkladı.

Yemek Sepeti markasının CEO’su Nevzat Aydın, 65 saat sonra enkaz altından çıkarılan 3 yaşındaki Elif'in tüm hayatı boyunca eğitim masraflarını karşılamak istediğini söyledi. Twitter hesabından açıklama yapan Aydın:

1h4qa_1604326422_9601.jpg

'Minik Elif'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını üstlenmek istiyorum. Ulaşabileceğim bir mercii bulamadım. Lütfen ailesi, yetkililer, birileri bana mesaj atarak ulaşsın.' yazdı.

858,536Konular
981,841Mesajlar
32,389Kullanıcılar
Arzu demirSon üye
Üst Alt