Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yemek Sepeti'nin sahibi Nevzat Aydın küçük Elif'in eğitim masraflarını karşılamak istiyor

Yemek Sepeti'nin sahibi Nevzat Aydın küçük Elif'in eğitim masraflarını karşılamak istiyor
0
44

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
yemek_sepetinin_sahibi_nevzat_aydin_kucuk_elifin_egitim_masraflarini_karsilamak_istiyor_1604327098_7325.jpg

Yemek Sepeti markasının kurucusu iş insanı Nevzat Aydın, İzmir depreminden sağ olarak çıkartılan 3 yaşındaki Elif'in tüm eğitim masraflarını üstlenmek istediğini açıkladı.

Yemek Sepeti markasının CEO’su Nevzat Aydın, 65 saat sonra enkaz altından çıkarılan 3 yaşındaki Elif'in tüm hayatı boyunca eğitim masraflarını karşılamak istediğini söyledi. Twitter hesabından açıklama yapan Aydın:

1h4qa_1604326422_9601.jpg

'Minik Elif'in hayatı boyunca tüm eğitim masraflarını üstlenmek istiyorum. Ulaşabileceğim bir mercii bulamadım. Lütfen ailesi, yetkililer, birileri bana mesaj atarak ulaşsın.' yazdı.

858,496Konular
982,322Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt