Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yemekten Once Bismillah sozleri

Yemekten Once Bismillah sozleri
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
yemekten once bismillah ilahisi sozleri
Yemekten once bismillah ilahisi

Yemekten once Bismillah
Sonrasi Elhamdulillah
Dun yemege baslarken
Babam bismillah dedi
Yemegini yedikten sonra
Elhamdulillah dedi
Sonra sordum babama
Bismillah ne demektir
Sonra sordum anneme
Elhamdulillah nedir?
Babam dedi yavrucugum;
Yemegi bize Allah verir
Onun icinde baslarken
Onun adi hep soylenir
Yemegi bitirdikten sonra
O'na tesekkur edilir
Yemegi bitirdikten sonra
Elhamdulillah denir
Yemekten once Bismillah
Sonrasi Elhamdulillah

Similar threads

Bir Miniğin Ramazan Gunluğu (: Ramazan 1 Bu gun evde bir acaiplik var Herkes sessizce işine okuluna gidiyor Annem 'Zeynep hadi sana kahvaltı hazırlayalım' dedi Kimse yemek yemiyor, su icmiyor Ablam bile! Ramazan 5 Once diyet yaptıklarını sanmıştım İzledim hepsini Akşama doğru hepsi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Bir Minik ve Ramazan Gunluğu Bir Miniğin Komik Ramazan Gunluğu imagesbirminiginramazangunlugu5ad73a1096c70png Bir miniğin komik ramazan gunluğu eğlenceli bir yazı okurken sizlerde keyif alacaksınız cocuk gozuyle Bir Miniğin Ramazan Gunluğu Ramazan 1 Bu gun evde bir acaiplik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Cocuk gozuyle Ramazan Cocuk gozuyle Ramazanın Anlamı Cocuk gozuyle Ramazan Nedir Cok beğendim ve sizlerinde okumanızı istiyorum bir cocuk icin ne kadar farklı hisler uyandırıyormuş Ramazan ayı ve Guzellikler Duşunduruyormuş Umuyorumki bizlerede Cocuk saflığıyla onumuzdeki Ramazan Ayını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Etkileyici Hayat Hikayeleri Etkileyici Hikayeler Cok Etkileyici Hayat Hikayeleri Etkileyici bir hayat dersi bu HAYAT BİR GUNDUR ODA BU GUNDUREtkileyici bir hayat dersi bu Bir gun susmayı oğrendim Oyle bir sustum ki belki sonsuza kadar susacaktım Cunku susmak benim kucucuk dunyamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Da'lec Bin Ahmed hayatı Da'lec Bin Ahmed hakkında bilgi Da'lec Bin Ahmed 874 (H260) senesinde doğdu 962 (H351) de Bağdatta vefat etti Hadis ve fıkıh alimi, velilerdendir Kunyesi, EbU İshak Sicistanidir Mekkede Ali bin Abdulaziz ve diğer alimlerden, Basrada Hişam bin Seyrafi ve onun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt