Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yemekteyiz Reyting birincisi

Yemekteyiz Reyting birincisi
0
175

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
'Biri Bizi Gözetliyor' mantığıyla hazırlanan Yemekteyiz programı, Türk gelenek, görenek ve sofra adabına tutarsız yayınlarıyla tepki topluyor Show TV'de yayınlanan 'Yemekteyiz' yarışması hafta içi her akşam ekrana gelmeye devam ediyor

Ayrı içeriği ve 'yemek bahane' dedirten formatıyla uyarı çeken program Biri Bizi Gözetliyor evlerindeki yarışmacıların davranışlarını aratmayacak nitelikte
Puanlama yöntemi ile büyük ödüle sahip olmaya çalışan yarışmacılar birbirlerinin sofralarından puan kırarak rakiplerini elemeye çalışıyor Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan'da büyük izlenme paylarına sahip olan yarışma, Türk gelenek ve göreneklerine uygunsuz bir formata sahip Programda beş kişi birbirlerinin yaptığı yemekleri, sofra düzenini merhametsizce eleştiriyor Dozu ayarlanamayan kimi eleştiriler yemek yemek sofrasında seslerin yükselmesine sebep oluyor Bu koşul kavga dövüş izlemeyi sevenlerin dikkatini çekse de toplumda tepki uyandırıyor

Kime sorsanız bu yarışmayı izlemiyor hatta fazla ağır eleştiriyor Fakat müsabaka reyting rekorları kırıyor peki kim izliyor bunuBEN birincil kez böyle bir müsabaka izliyorum ve çok eğleniyorum şu anda halk neden bu değin izliyor daha iyi anlıyorum yada ilk olduğu için bana cazip geldi bilemiyorum *

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt