ant çeşitleri Vallahi darbukaya gerileyimde vurulaa vurula delineyim be ablam be, gencligimi yasamak nasip olmaya ya cingene Allah canimi alsin, surdan suraya gitmek nasip olmasin oysa mahalle guzeli Allah belami versin, anam avradim olsun abi, yeminle abi, abi? lsayisina oranla delikanli iki gozum onume aksin oysa ben yapmadim ilkokul cocugu cennet yuzu gormeyeyim kofti imam cocugumu keserim gecekondu sahibi bana da ahmet demesinler mehmet bu kelimeyi uygulamak yasak şerefsizim be bu borcumu ödemezsem şerefsiz bak yalansa dünya alem şeyetsin motor yada Nonoş allah kur'an çarpsın fakat abdestsiz namaz kılıcı gelmişini geçmişini tarihçi profesör ölümü öp bak nekrofili anam babam ölsün fakat Hain Evlat Ökkeş davul olayım e mi zurna kutuplara düşeyim bak bedevi, bahtsız olamayanı klavyem parçalansın ancak yazılımcı yalanım varsa şeyetsinler hayat kadını yalan söylüyosam zincirleme kaza yapiim demir bükey microsoft batsın ancak bill gates erkek olayım oysa duygu asena tepegözüm önüme aksın ama ya valla bak! cyclops ekmek kuran carpsin din dersinden cikmis ilkokul cocugu şerefsizim bahkro yeminle duzenbaz