Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yemin Etmek

Yemin Etmek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar bu sorumu cevaplayıp cevaplamayanlara şimdiden teşekkür ediyorumSorum şu: Ben bu sene staja gidiyorum stajda üstüme o kadar çok yüklenildiki artık illallah dedirttiler vallahi diğer stajer arkadaşım otururken tüm işleri ben yapıyordum 6 tane personel iş veriyodu birinin işini bitirip diğeerinin işini yapıyorudum bi aralarda bizim muhasebe şefiyle tartıştık artık canıma tak etti küfürler savuruyorum içimden sonra dedim ki Allah Kuranı Kerim çaprsın bunların yaptırdıkları tüm işleri(su doldurma vb stajla alakasız) tüm şeyleri staj dosyasına yazacağım sonrada okula vereceğim yada milli eğitime faxlıcam dedim bu şimdi Allah'a şükür aramız düzeldi ordakilerle yeminimi yerine getirmessem ne olacak çok korkuyorum ben hep sözümü tutan biriydim ama bunu sinirlilikle söyledim ne yapacağım lütfen yardım edin

858,496Konular
981,657Mesajlar
29,727Kullanıcılar
KaramsarSon üye
Üst Alt