Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yemin Ettim Bir Kere Şarkı Sozu

Yemin Ettim Bir Kere Şarkı Sozu
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yemin Ettim Bir Kere Şarkı Sozleri

Yemin ettim bir kere donmem geri bunu bil
Hatırandan ismimi hayalinden beni sil
Cok ağlattın sen beni aşkım oyuncak değil

Yemin ettim bir kere donmem geri bunu bil
Cok ağlattın sen beni aşkım oyuncak değil

Similar threads

Işın Karaca Ben İnsan Değilmiyim Şarkı Sozleri Işın Karaca Ben İnsan Değilmiyim sozleri Işın Karaca Ben İnsan Değilmiyim Şarkı Sozu Ben insan değil miyim Ben kulun değil miyim Tanrım dunyaya beni sen attın Cile cektirdin derman arattın Madem unutacaktın Beni neden yarattın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Soner Arıca Sen Giderken şarkı sozu Soner Arıca Sen Giderken sozleri Soner Arıca Sen Giderken şarkısının sozu Yenildim vazgectim beni sevmenden Kalp kırık yoruldum gitmelerinden Sevmedin belki beni cok yurekten Bil yeter ben uzuldum sen giderken Ah olur muydun beni biraz daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Sevmekten Kim Usanır Şarkı Sozleri Sevmekten Kim Usanır Sevmekten kim usanır Tadına doyum olmaz Hangi gonul uslanır Sevenle oyun olmaz Kac kere yemin ettim Kac gonule de girdim Sensiz yapamıyorum ah Bak yine geri dondum İster yuzumu guldur İstersen ağlat beni Bir gecenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Alişan Gozumun Işığı şarkı sozleri Alişan Gozumun Işığı şarkısı sozu Bir daha beni uzme gulum Cekerem onsuz da zulum Biraz istedim ki gulum Ağlattın sen Seni sevim nazlı melek İnanarak verdim yurek Niye sevirem diyerek Ağlattın sen Benim gibi hic gormezdin Yureğime girmezdin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
ışın karaca ben insan değilmiyim şarkısı, ışın karaca ben insan değilmiyim şarkı sozleri Ben İnsan Değilmiyim Şarkı Sozu Ben İnsan Değilmiyim sozleri ışın karaca ışın karaca ben insan değilmiyim Ben insan değil miyim Ben kulun değil miyim Tanrım dunyaya beni sen attın Cile cektirdin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,750Kullanıcılar
fraay00Son üye
Üst Alt