Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeminler ile karakteristik analiz

Yeminler ile karakteristik analiz
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeminler ile karakteristik tahlil İnsanlarin inandırıcı olmakta kullandığı cümleye kadar, kişiliklerinden anahtar sözcük edinme alllllah canimi alsin, surdan suraya gitmek nasip olmasin oysa mahalle guzeli alllah belami versin, anam avradim olsun abi, yeminle abi, abi? l sayisina oranla delikanli iki gozum onume aksin fakat ben yapmadim ilkokul cocugu cennet yuzu gormeyeyim kofti imam cocugumu keserim gecekondu sahibi bana da ahmet demesinler mehmet ulan şerefsizim be bu borcumu ödemezsem şerefsiz bak yalansa dünya alem şeyetsin motor yada Nonoş allah kur'an çarpsın ama abdestsiz namaz kılıcı gelmişini geçmişini tarihçi profesör ölümü öp bak nekrofili anam babam ölsün ki Hain Evlat Ökkeş davul olayım e mi zurna kutuplara düşeyim bak bedevi, bahtsız olamayanı klavyem parçalansın ki yazılımcı yalanım varsa şeyetsinle hayat kadını yalan söylüyosam zincirleme kaza yapiim demir bükey microsoft batsın oysa bill gates erkek olayım ama duygu asena tepegözüm önüme aksın oysa ya valla bak! cyclops ekmek kuran carpsin din dersinden cikmis ilkokul cocugu şerefsizim bahkro yeminle duzenbaz tebesircom  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt