Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Akit Yazarından Sevilay Yılman’a: 'Gerisini Niye Yazmıyorsun, Yoksa İşin Ucu Patronuna Mı Dayanıyor?'

Yeni Akit Yazarından Sevilay Yılman’a: 'Gerisini Niye Yazmıyorsun, Yoksa İşin Ucu Patronuna Mı Dayanıyor?'
0
63

morfeus

FD Üye
Etkileşim
5
F-D Coin
111
s-1ea8396db20ce59b0ec8dd262e9b17e98fc2c356.jpg

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısında Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz ortasında geçen konuşmanın ses kaydını yazan Sevilay Yılman'a seslenerek "Gerisini niçin yazmıyorsun, yazamıyorsun; yoksa işin ucu, sonrasında işverenine mı dayanıyor?" dedi.

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısında Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz ortasında geçen konuşmanın ses kaydını yazan Sevilay Yılman'a seslenerek "Gerisini niçin yazmıyorsun, yazamıyorsun; yoksa işin ucu, sonrasında işverenine mı dayanıyor?" dedi.

Yeni Akit Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, '10 milyon euro şantajı ne ola ki acep?' başlıklı bugünkü yazısında Habertürk’ün ekran yüzlerinden Veyis Ateş’in şu an firari durumda bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon euro istediği argümanını kıymetlendirdi. Karahasanoğlu, Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz ortasında geçen konuşmanın ses kaydını yazan Habertürk muharriri Sevilay Yılman’a tenkitlerde bulundu.

"Mafya babaları ile ortaklaşa, milletin malına çöken bu kelamda işadamlarının köşeyle sıkıştıklarında, sözcülüğünü yapanlar, kamuoyuna çıkıp, 'etik gazetecilik' edebiyatı yapıyorlar" diyen Karahasanoğlu, "Şimdi Sevilay Yılman’a sormamız lazım. '10 milyon euro şantajı' diyorsun da bir gazeteci olarak, gerisini niçin yazmıyorsun? Niçin yazamıyorsun? Yoksa işin ucu, sonrasında işverenine mı dayanıyor?" tabirlerini kullandı.
Haberin Tamamı İçin:

Karahasanoğlu’nun yazısının ilgili kısmı şu formda:

"Sevilay hanımın bu yazısını okuyunca şoka girdim, inanamadım. Bunlar okuyucularını bu türlü aptal mı sanıyorlar. Sinemanın bir karesini gösterip, 'Haydi sinema bitti, anca gidersiniz'demeyi, iş mi sanıyorlar?

'Üstü örtülü olsa da 10 milyon euro şantajı ima eden bir tweet attım' tabiri üzerine, artık Sevilay Yılman’a sormamız lazım. '10 milyon euro şantajı' diyorsun da bir gazeteci olarak, gerisini niçin yazmıyorsun? Niçin yazamıyorsun? Yoksa işin ucu, sonrasında işverenine mı dayanıyor?

'Nedir, 10 milyon euro şantajı?' O denli ya.. Muhatabın elinde bir bilgi var.. O bilgiyi açığa çıkarmama karşılığında para istendiğini sav ediyorsun.. O bilgi ne? Çok sevdiğin abin hakkındaki bilgi sanki ne? Soramadın mı, sayın abine? 'Sorsam da, zati yazamazdım ki?' mi diyorsun. 'Biz işverenin yaz dediklerini yazarız. Gerisini kimseye ne sorarız, ne de sordururuz' mu diyorsun?

Gazeteci imiş, bunlar.. Gazeteci mi, yoksa kara para aklamaktan kaçak durumda olanların sözcüsü mü? Adam yurtdışında kaçak yaşıyor. Buradaki gazeteciye, istediği şeyi yazdırıyor. Biraz süsleme, biraz değiştirme, biraz makyajlama, 'Al bunu yaz' diyor. Sevilay ile Fatih de, 'Biz buraya adamlarımızı yerleştirmek istiyoruz, bu bizim için bulunmaz fırsat' deyip, atlıyorlar üstüne.. Veyis Ateş’e kefil olmam.. Ancak başörtülü öğrencilere alçakça hakaret eden adamların kayığına da binmeye, hiç niyetim yok."

858,506Konular
983,098Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt