Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni askerlerin kabul seremonisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Atama veren: Bakım Şövalyesi Ryanband

Düzey Aralığı: 1

Atama Hedefi

Kuznez'de yer alan Oktopus, Rosemin ve Orlando ile konus sonradan da Marad'a rapor ver

Açıklama

Bakım Şövalyesi Ryanband:

Derion'un askeri elde etmek o kadar da şiddet bir sey degil, gerekli olan en manâlı sey disiplin ve saygidir! En kidemli muhafizi selamlayip onunla konusarak ona olan saygini kanitla

Oyuncu İsmi:

Basüstüne!

Bakım Şövalyesi Ryanband:

Sövalye çiraklari Oktopus, Rosemin ve Orlando iyi adamlardir Onlari selamladiktan daha sonra Marad'a rapor ver

Tahsis Ödülü

Tecrübe: 17EP
8
Keten Şapka Samur Derisi Miğfer Sert tavşan derisi kolçak Bronzdan Demir Miğfer
Netice Metini

Payon neden bu kadar asabi tepki veriyor? Garnizona geri dönmek istiyorum, General Retram'i özlüyorum

Ah, buraya beni selamlamaya mi geldin? Bu fazla övgüye deger bir davranis! Ileride çoğu konuda beraber çalisacagiz her halikarda Bu aralar General Retram önemli bir konu yüzünden Sarnis'de oldugu için bu bölgenin ve Tibered'in batisinin sorumlulugunu ben tasimaktayim Ahh evet, sana en kayda değer becerileri buradaki ve baskentteki egitimciler ögretecektir

Sıradaki Tayin *

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt