Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Ayrıldıgım sevgılımın soyledıklerı ...

Yeni Ayrıldıgım sevgılımın soyledıklerı ...
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar sevgılımle 2aylık guzel bır bırlıktelık yasamıstık bu sıkılmıs ayrıldık bı anda bıtırdık ve bı daha o tur konularla konusmadık neyse sımdı bugun bana soyledıklerıne bakın siz soyledıklerınden yapabılecegıne ıhtımal verıyomusunuz?
Kız 18 yaşında bundan 5sene once koyden gelmıs sehıre onun ve kardeslerının okuması ıcın ailesi suan kırada oturuyor anne ve babası en az ucretle calısıyoro değin abartılacak değin olmasada bağnaz bı aıle kız sımdı 2yıllık unıversıteye gıdıcek sanmayın kendısı kazanmadı gecıs hakkıyla gıdıyor ve dıyorkı gıttıgım yerden donmeyecegım ve bız cıkarken de soylıyordu donmıyelım fln filan fakat ben ınanmıyordum donmıyecegıne bana bu yasta cogu kızın soylediği yalanlara benzıyor gıbı gelıyor sizce 2yıllık gıttıgı bı unıversıteden yada bı sehırden donmeme ıhtımalı olabılır mı ? ailem izin verıyor dıyor ,unıversıte ıcın evden cıktıgım anda benle alakalı bıtıyor ozgurlugumu sevıyorum dıyor sizce bu soyledıklerını yapabılme ıhtımalı varmı ???ben tanıdıgım ıcın guluyorum sadece bekleyıp gormek ıstıyorumeger dedıklerını yapamazsa 2yıl daha sonra dondugunde ona bı kac soru sorucam unıversıte hayatı yasamak ıcın dudagına pırsıng taktırmak ıcın ws ws cocukca seyler ıcın nasıl bıraktıysa benı 2yıl sonra sormak ıstıyorum ona fakat sız dedıklerıme bı yorum yazın hele

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt