Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Bilgisayar Aldım Bir Bakarmısınız

Yeni Bilgisayar Aldım Bir Bakarmısınız

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yeni bir Laptop aldım ancak araştırdıgım bazı sitelerde kötü bir sistem olduğu söyleniyor suanda şakaklarıma kadar terledım desem yeridir buraya sormaya karar verdim öncelikle laptop ve markası casper
özellikleri
8 gb ram
2 gb ekran kartı amd radeon hd 6610m
İşlemci intel core i5 ghz ise 25

Laptop 1400 e aldım saygılar

Similar threads

Arkadaşlar 1 Yıl kadar oldu bilgisayarı alalı bilgisayarım laptop casper markası Knıght online , Silkroad Online , APB Reloaded , Crysis 2 , PES 2019 , Call of Duty MW3 gibi oyunları sorunsuz calıstırıyor 0 kasma söz konusu ama CS 16 Online oynuyorum fps 100 sabit oluyor ama bi Bomba yiyince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Microsoft, sevilen notebook serisi Surface'in yeni modellerini tanıttı. Hem 13,5 inç hem de 15 inç modelleriyle karşımıza çıkacak Surface Laptop 4 serisi, AMD veya Intel işlemci seçenekleriyle birlikte geliyor. Her iki boyutta da Intel'in 11. nesil işlemcileri ile AMD'nin Ryzen 4000 serisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt