Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni bilgisayar aldım ve...

yeni bilgisayar aldım ve...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
yeni bilgisayar aldım arkadaşlar hemen konuya geçiyorum özellikleri şöyle

internetten araştırdığım kadarıyla neredeyse hiç bir oyunun kasmaması lazım ama gel gör ki gta IV ü oynayamıyorum,metro last light nvidianın kendi oyunu onu bile oynayamıyorum nedeni ne olabilir? sabahtan beri araştırıyorum çok kasıyor oyunlar

Similar threads

yeni bilgisayar aldım arkadaşlar hemen konuya geçiyorum özellikleri şöyle internetten araştırdığım kadarıyla neredeyse hiç bir oyunun kasmaması lazım ama gel gör ki gta IV ü oynayamıyorum,metro last light nvidianın kendi oyunu onu bile oynayamıyorum nedeni ne olabilir? sabahtan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
858,528Konular
981,474Mesajlar
31,392Kullanıcılar
Admin....Son üye
Üst Alt