Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni Bilgisayar Topladım Hata Veriyor

Yeni Bilgisayar Topladım Hata Veriyor
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam Arkadaslar Bir Sistem Topladım Gecen Hafta Bazı Problemlerim Var İsterseniz Once Sistemi Yazayım
Harddisk SAMSUNG 500 gb sata 2 16 mb 7200 rpm
İşlemci AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
Ekran Kartı Ati Radeon x1950 gt secondary 512 mb Avivo 16 x
Bellek : Kingston ddr 2 800 mhz 1 gb Ram 4x
Anakart Asus M2N N430 ddr2 ses + lan + sata2
Kasa Feel Hurricana 2
Gelelim Problemlere İlk Problem Call Of duty 4 aldım sistemi deneyeyim diye 4 bolume kadar her şey hoş guzel o bolum bitiyor 5 i acarken exe hatası veriyor ne yaptıysam cozemedim bu o kadar onemli degil oteki problem windows xp 32 bit 3 gb ram goruyor ben 4 gb koydum hadi dedim siteden vistayı cekeyim bi kurayım sistem kurulurken mavi ekran veriyor dosyaları yukledikten sonra reset atiyor bi kac kes resetten sonra kurdu vistayı ekran kartının driver i nı kurdum reset attım pc e bi daha acılmadı mavi ekran dedim tuh xp kurayım tekrar kurdum xp dede demin sistem acıldıktan sonra birden reset verdi uyarı olmadan anlamiorum hevesim kursagımda kaldı bu tur sorunlarla karsılasan daha once aramızda arkadasımız varmı yardımları onerileri bekliyorum

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt