Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni bilgisayarım

Yeni bilgisayarım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben yeni bi bilgisayar aldım 3 gün içinde gelicek özellikleri bu oyunları kaldırırmı iyi mi bilgisayar

İşlemci : Intel® Pentium® İşlemci G840 , 280 GHz 3 MB L3 Cache
Microsoft İşletim Sistemi : Orijinal Windows ® 7 Home Basic
Ram Bellek : 4 GB DDR3 Bellek
Hard Disk Bellek : 500 GB SATA Harddisk
Ekran Kartı : 2GB ATI HD6350 Ekran Kartı 1 GB Ayrılmış Bellek)
Optik Sürücü : DVD RW DUAL Optik disk sürücü
Mouse : Var
Klavye : Var
DİĞER : Intel® H61 Chipset Anakart , Card Reader

Similar threads

Arkadaşlar bu sistem sizce oyunlarda nasıldır?Güzel performans alabilirmiyim?Çok acil cevaplarınızı bekliyorumTatmin edici cevap verenlere + rep verilir NSH23004L45P Casper Nirvana İşlemci Intel® Core ™ i52300 İşlemci İşletim Sistemi Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Casper Nirvana Masaüstü NSOI6504L45P İşlemci Intel® Core ™ i5650 İşlemci İşletim Sistemi Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Windows® 7 Home Premium (64 Bit) İşlemci Hızı İşlemci hızı 320 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 346...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Yeni bir laptop alıcam kendime internette özelliklere bakarken Hafıza bus hızı diye birşey gördüm ve 1333 mhz yazıyordu bu nedir acaba İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2450M İşlemci Hızı 25 GHz İşlemci Hızı(Turbo Boost) 31 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Yeni bir laptop alıcam internette özelliklere bakarken Hafıza bus hızı diye birşey gördüm ve 1333 mhz yazıyordu bu nedir acaba ? İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2450M İşlemci Hızı 25 GHz İşlemci Hızı(Turbo Boost) 31 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Siz Bana ne tür bilgisiyar önerirsiniz knight online oynuyacam günde en aşa 7 saat olarak İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i3 İşlemci Hızı 21 GHz İşlemci Numarası 2310M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 3 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 500 GB İşlemci Markası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt