Yeni Bilinmez Mesajlar Kısa Bilinmez Mesajlar Bilinmez Mesajlar Kısa Misafirimiz istemiş, bizde misafirperverliğimizi gözterip meçhul mesajları sizlerle de paylaşmak istedik Melek'ler Güzel bu mesajları burada yayınladıktan sonra bilinmedikleri kalmıyor amayenibilinmeyenmesajlarkisa5c5577e3b2902pngalt İğrenç bir espirimi oldu olsun banane yaayenibilinmeyenmesajlarkisa5c5577e3b6781gifalt :A :A :A 1549105119 1549105119 yenibilinmeyenmesajlarkisa5c5577e3ba531yenibilinmeyenmesajlarkisa5c5577e3ba531 yenibilinmeyenmesajlarkisa5c5577e3ba531 Her Yerde başlamak seninle yaşlanmak istiyorum bebeğim Gel yanıma usulca yaklaş bana sevgini anlat bana gözlerime bakarak seni seviyorum de Tanıştığımız günü anımsıyorumda kalbim uygun durmuyordu acilen ismini andıkça gözyaşlarım durmuyor Yaşanmayan mutlulukları yaşıyorum seninle bilinmeyen maceraları görüyorum seninle duyulmamış sözleri duyuyorum ve seni seviyorum Ayrılmaz ellerimiz küsmez kalbimiz bitmez sevgimiz biz seninle sevgiliyiz Seni mavi okyanusun derinliklerinde buldum, şu anda bulduğum okyanusta kayboluyorum Uykusuz gecelerimin sabahısın, bütün güzelliklerin adısın, sen benim kara sevdamsın Âmâ oldum aşkınla hayatı göremiyorum birtanem seninle yaşamaya alıştım sakın gitme yanımdan Sana olan sevgim seninle birlikte devam edecek, sen gidersen sevgimde gidecek Beni seveni severim bana tasa getireni silerim mutlu görünmek için mutlu edecek birini bulmak gerekli Yalan mutluluklar içinde hakiki sevgiyi bulursun umarım Canım sevgilim hayattaki tek gerçeğim sensin benim tek dilberim al bu yürek bu karoser senin Bu dünyada daimi olacak aşkımız misal olacak sevgimiz etrafımıza yeterki tut ellerimi bırakma Sana olan sevgim seninle birlikte devam edecek, sen gidersen sevgimde gidecek