Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni bir proje

yeni bir proje
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yeni bir proje ünlü oyuncu Vural Çelik ve Tuğba Ünsal bir dizide başrol oyuncuları KRİMİNAL KOMEDİYLE TANIŞACACAK! 1548637111 1548637111 yenibirproje5c4e53bceb5a1yenibirproje5c4e53bceb5a1 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertuba25mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TRT İÇİN ÇEKİLEN “CANINI SEVDİĞİM İSTANBUL’UNDA BAŞROLLERİ ÜSTLENEN TUBA ÜNSAL VE VURAL ÇELİK, YAKINDA TÜRKİYE’Yİ KRİMİNAL KOMEDİ İLE TANIŞTIRACAK Amerika’dan gelen ve işi kuralına kadar oynayan, bir dönem FBI’da çalışan Oya Çakır ile geleneksel Türk polisi Ziyan Zebiloğlu’nun maceralarını konu alan dizinin detaylarını Ünsal ve Çelik anlattı TRT için çekilen “Canını Sevdiğim ıstanbul’u dizisinde başrolleri paylaşan Tuba Ünsal ve Vural Çelik, yakında Türkiye’yi kriminal komedi ile tanıştıracak Amerika’dan gelen ve işi kuralına kadar oynayan Oya Çakır ile geleneksel Türk polisi Ziyan Zebiloğlu’nun maceralarını konu bölge dizinin detaylarını Ünsal ve Çelik anlattı Bu projeye nasıl dahil oldunuz? TÜ: Önerge bundan altı ay önce, ben Amerika’dayken geldi Amerika’da eğitim almış genç bir polis memurunu canlandırmamı istediler Bir dönem FBI’da çalışmış, birçok kayda değer yerde staj yapmış Oya adında bir kız Türkiye’de Amerikan dizisi “CSIı ti’ye bölge, tamamen ironisini yapan bir dizi olması beni çok etkiledi Zaten komedi oynamak istiyordum “Yeminde 15 sene, 54 bölüm drama oynadım çünkü Her gün ağlıyordum ınsanlar sokakta durdurup “Kızım inleme sen diyordu Oysa olağan hayatımda gülmeden duramayan biriyimdir Senaryonun okurken beni güldürebilmesi de “evet dememde etkin oldu tabii VÇ: Altı ay önce yapım şirketiyle bir araya geldik Ali Sunal da o dönemde projeyle iç içe olan, bize destek veren kişilerden biriydi sonradan işlerinin yoğunluğu nedeniyle bu projeden ayrılmak zorunda kaldı Kolay rol beğenmeyen bir insanım lakin bana önerilen tiplemeyi fazla beğendim Sevenlerime buradan bir haber vereyim: Yeni sloganlar geliyor TÜ: Orijinal CSI dizine dönersek Kimse kendini kandırmasın, gerçeğini yapmak, yani onlar kadar çok iyi bir şekilde yerine getirmek zaten olası değil Ama “MAT dizisi sahiden mükemmel Olaylara bu değin ciddi yaklaşan başka bir dizi yoktu zaten bu güne dek Onlar yiğitlik edip gerçeğini yaptılar, biz de yiğitlik edip ironisini yaptık BİZ AYRI STİLLERİN İNSANLARIYIZ Nasıl bir set ortamınız var? VÇ: ılk bölümümüzün çekimlerini daha yeni bitirdik lakin Yalçın Gülhan, Umut Sezgin, Misak Toros ve Altuğ Yüksel gibi birçok başarılı oyuncuyla çalışıyoruz Abilerimizin yanına öğrenciliği devamlı biri gibi hissetmek çok hoş Zaten onların yanında amaçlamak başlı başına bir müsamaha Oya Çakır nasıl bir rol? TÜ Vatanı Türkiye ve burada yaşamak istiyor Özel hayatında daha Nişantaşı kızı gibi, küçük köpeğini dolaştıran, daha eğlenceli kıyafetler giyen bir kızken, işte daha ciddi, kendini kabul ettirmeye çalışan biri Herkes “Bu daha genç bir kız, biz bunu ezeriz derken, kız öyle hoş karakterini ortaya koyuyor fakat onlar da saygı duymak zorunda kalıyorlar Kalıpların açık havada bir komiser profili Partneri ise Ziyan Zebiloğlu, yani Vural Çelik ve aramızda ciddi bir münakaşa var Ziyan daha Allah’a emanet gidiyor, benimse metotlarım var Oya Çakır ile aranızda nasıl bir münakaşa var? VÇ: Iş olarak ele alınırsak, ikimiz de ayrı stillerin insanlarıyız Onun Amerika’da bambaşka bir eğitim metoduyla yetişmiş ve o metodu benimsemiş olması, benimse en ince ayrıntısına kadar geleneksel yöntemleri kullanmam yüzünden doğan bir çatışma var TÜ: Mesela ben bir olayla ilgili görüşürken “Kamera kayıtlarını incelediniz mi? diye soruyorum, Ziyan da “Ben de tam onu düşünüyordum diye cevap veriyor Diziden beklentiniz nedir? id VÇ: ıkinci bölümü çekmeye daha yeni başladık Gidişatı sizin ve halkımızın takdirine bırakacağız Elimizden geldiğince layığıyla bir oyun çıkaracağız Özveri ile ciddi bir mesai yaşamaktayız En hassas olduğumuz konulardan biri de TRT kanalında yayınlanıp, daha büyük kitlelere ulaşacak olması TRT’nin zaten çok önemli bir polisiye dizisi var şu an: “MAT “CSI yani “Canını Sevdiğim ıstanbul’u benzer kanalda kendine nasıl bir yer bulacak? VÇ: Kanalımızın en iddialı komedi yapıtı olma özelliğini taşıyoruz bir kere Üzerimizde bunun sorumluğu var Kanallar aralarında da kendimize yer almak için savaşacağız, umarım hoş bir yer ediniriz ıddialı başladığı halde iki, üç birim daha sonra sona eren çoğu dizi var Bakalım TÜ: Ha, sırası gelmişken iddialı gelmiyor muyuz, geliyoruz Tuba Hanım, “Çarkıfelekin hostesliğini de yapıyorsunuz bir süredir O programla “CSIın çekimleri çakışmayacak mı? TÜ: O bir eğlence yalnızca Ben sosyal hayatı olan bir kızım “Çarkıfelek de benim o yönümü hoşnutluk ediyor Daha önce kültür sanat, müzik programları yaptım fakat ilk önce mesuliyet bende olmadığından zorlanacağımı sanmıyorum “Çarkıfelek Mehmet Ali Erbil’in şovu, ben de ona tezgâhtar olan, orada eğlenen ve takılan bir kızım Anlaşmam haziran ayına dek Göbek dansı öğrenecek ve yarışmanın sizden önceki hostesi Asena’nın açığını kapayacakmışsınız TÜ: Laflarımın kâale alınacağını düşünerek bir şeyler söylemiyorum Her söylediğimi böylece ciddiye almayın “TÜRKiYE’NİN MADONNA’SIYIM DEMEM KADINA SAYGISIZLIK OLUR Hello! dergisi, “It’s a Joketa açılan Madonna sergisinden yola çıkarak sizinle Madonna konseptinde özel bir çekim yaptı Nasıl doğdu bu proje? Dergi için sergi haberi yapılırken “Biz de biriyle bu çekimi gerçekleştirelim diyorlar Model olarak da bana teklifte bulundular Madonna ekoldür ve en beğendiğim kadınlardan biridir Hayatımızda gerçek anlamda fazla ortak nokta bulamadık fakat yine de kendi ülkeme tarafından ayrı hareketler yaptığım söylenebilir Bu güne kadar Türkiye’de en fazla kapak olmuş oyuncuyum gerçi “Ben Türkiye’nin Madonna’sıyım demem, kadına koskocoman saygısızlık olur Fotoğraf eğitimi aldığınızı biliyoruz Çalışmalarınızı ne süre görebileceğiz? Üniversitede resim okuyorum Benim de arkadaşlarım ve modellerim var, onları çekiyorum Kimin ekran önünde nasıl olduğunu görüyorsun Fazla özel bir şey resim sürüklemek Tüm yaşadıklarını arkada bıraktıklarını fotoğraflarına yansıtıyorsun Benim için daha bireysel bir şey Çektiklerimi hocalarıma bile gösterirken çekiniyorum Daha yol almam gereken fazla süre var Zaten herkese de fotoğraflarımla ilgili portfolyomu çok göstermiyorum