Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni Bir Ürün Chokoliva "Çikolatalı Zeytin Ezmesi"

Yeni Bir Ürün Chokoliva "Çikolatalı Zeytin Ezmesi"
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yeni Bir Ürün Chokoliva Çikolatalı Zeytin Ezmesi çikolatalı zeytin ezmesi, chokoliva çikolatalı zeytin ezmesi, zeytin ezmesi Sevgili melekler, bugün Migros'un kesilmiş ürünler kataloğunu incelerken yepyeni bir ürünle karşılaştım Benim gibi çikolata canavarı bir insanın anında dikkatini çekecek bir mahsul olan Chokoliva, çikolatalı zeytin ezmesiymiş Birincil tepkim Ne?oldu fakat denemeden açıklama yapmamak gerekli Derhal netten bir bakayım dedim ve ürünün internet sitesini inceledim Son derece hijyenik şartlarda yapılmış farklı bir ürün olduğunu anladım Sade, portakallı ve vişneli çeşitleri de olan çikolatalı zeytin ezmesi son derece de dinç görünüyor Antioksidanlar içeriyor, antienflamatuar maddeler içeriyor, kemikleri güçlendiriyor, tuzsuz zeytin tansiyon kontrolü sağlıyor ve DNA’nızı koruyor Diğer Taraftan bir kavanozda yalnızca 580 kalori bulunuyor Eğer siz de mahsul hakkında detaylı data sahibi elde etmek istiyorsanız BURADAN internet sitesini ziyaret edebilir, ürünü size en yakın Migros mağazasından 690 TL yerine 490 TL'ye alabilirsiniz (Bu fiyat 12 Şubat'a dek geçerlidir) 23038 23038 yenibirurunchokolivacikolatalizeytinezmesi5c59112d2beceyenibirurunchokolivacikolatalizeytinezmesi5c59112d2bece 136 369 chokolivajpg23038 Yeni Bir Ürün Chokoliva Çikolatalı Zeytin Ezmesi chokolivajpg23038 Yeni Bir Ürün Chokoliva Çikolatalı Zeytin Ezmesi  

858,466Konular
981,158Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt