Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yeni CATALYST Windows XP 4.3 - Driver Download

yeni CATALYST Windows XP 4.3 - Driver Download

Similar threads

Bilindiği gibi bilgisayarınızı formatladıktan ve üzerine işletim sistemi (mesela xp) yükledikten sonra yapmamız gereken, bilgisayarımızı oluşturan donanımların (bilgisayarın parçalarının) driver’larını (sürücülerini) yüklemektir Driver (sürücü), bilgisayarın donanım bileşenlerinin düzgün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
ATİ Sürücüleri Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ATİ Omega Sürücüleri Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Notmega...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Ben bu ekrankartını aldım OC iyi diye riva tuner ve ati tool'la baktım 250400 gayet güzelArtırınca VPU koruma hızlandırıcıyı iptal ediyor gayet mantıklıŞu soft driveri yükledim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bu seferde bazı oyunlarda (NFSU2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Catalyst v52 Windows 2000 XP(87MB) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Catalyst v52 Kontrol Paneli(109MB) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Catalyst Control Center(308MB) Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Catalyst v52 Windows 2000 XP(87MB) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Catalyst v52 Kontrol Paneli(109MB) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Catalyst Control Center(308MB) Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt