Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Damar Nickler

Yeni Damar Nickler
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
msn niz için en damar nickler
yeni damar nickler msn nickleri
serseri damar nickler

Her ne dek sosyetenin üst basmaklarında adımız olmasada her kahvede yerimiz her mevzuda ismimiz her güzelde bir resmimiz vardır

Ne polat gibi kafa kesenlerdeniz nede çakır gibi kurşun yiyenlerdeniz biz sadece bir grup arkadaşız

Erkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha çıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren çıkan muhakkak olmaz

Aşk dudaklarda kahkaha yok gözlerdeki yaşTIR,Kasıt sevgi uğruna vefat etmek yok uğruna ölecek sevgi bulmaktır

Ben büyük davaların çocuğuyumSevdam büyük olur öfkemdeSeversem destan kızarsam toplu cinayet olur

Aşk; İlkokulda Kalp kıpırtısı ,Ortaokulda dudak şapırtısı,Lisede yatak Gıcırtısı,Üniversitede çoluk çocuk zırıltısıdır

A$kın Gözü Kör OLaBiLir Lakin İnan ßan Karnı Achtır İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır

Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarımd

YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMéiÇiNdé sén yOkSuNKaLbİm HaYvAnAt BaHçésİ dégİLKi KöPéKLér ÖLSuN

iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim
çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım

aRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım…!

ßu aLémdé $ékLi ßén kOyaR ßéN çiZéRim,Oyunu ßéN ßa$LatıR ßéN ßitiRiRim! Né O İ$İné qéLmédimi:* O zmn gaMé OwéR qüséLim:

B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! ézgéÇ Kasvéti !

Karmakarışıklaşmaktayım!

KaÇaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR öRMü$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy…

Gölgeler takibimde ardımda bir bakış yığını

Rahat benden özür dilemeli gelmediği her gün için

éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN

e acayip dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda

hiç bir operatör beni bağlayamaz ki, sensiz hayata

Gözyaşı, kalpte olan ateşe delildir

|rahaTım gizli oLun rahaTsız oLMaM !|

heRşey ÖYLE çabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM hayat bNm diiL !

aRKamdaN koRkup kaçTı demesiNLeR diYe yaşıoRum !

qanqa duR !buRda kaLbimi de$iyoLaR beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR ! *

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt