iltasyazilim
FD Üye
msn niz için en damar nickler
yeni damar nickler msn nickleri
serseri damar nickler
Her ne dek sosyetenin üst basmaklarında adımız olmasada her kahvede yerimiz her mevzuda ismimiz her güzelde bir resmimiz vardır
Ne polat gibi kafa kesenlerdeniz nede çakır gibi kurşun yiyenlerdeniz biz sadece bir grup arkadaşız
Erkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha çıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren çıkan muhakkak olmaz
Aşk dudaklarda kahkaha yok gözlerdeki yaşTIR,Kasıt sevgi uğruna vefat etmek yok uğruna ölecek sevgi bulmaktır
Ben büyük davaların çocuğuyumSevdam büyük olur öfkemdeSeversem destan kızarsam toplu cinayet olur
Aşk; İlkokulda Kalp kıpırtısı ,Ortaokulda dudak şapırtısı,Lisede yatak Gıcırtısı,Üniversitede çoluk çocuk zırıltısıdır
A$kın Gözü Kör OLaBiLir Lakin İnan ßan Karnı Achtır İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır
Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarımd
YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMéiÇiNdé sén yOkSuNKaLbİm HaYvAnAt BaHçésİ dégİLKi KöPéKLér ÖLSuN
iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim
çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım
aRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım…!
ßu aLémdé $ékLi ßén kOyaR ßéN çiZéRim,Oyunu ßéN ßa$LatıR ßéN ßitiRiRim! Né O İ$İné qéLmédimi:* O zmn gaMé OwéR qüséLim:
B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! ézgéÇ Kasvéti !
Karmakarışıklaşmaktayım!
KaÇaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR öRMü$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy…
Gölgeler takibimde ardımda bir bakış yığını
Rahat benden özür dilemeli gelmediği her gün için
éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN
e acayip dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda
hiç bir operatör beni bağlayamaz ki, sensiz hayata
Gözyaşı, kalpte olan ateşe delildir
|rahaTım gizli oLun rahaTsız oLMaM !|
heRşey ÖYLE çabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM hayat bNm diiL !
aRKamdaN koRkup kaçTı demesiNLeR diYe yaşıoRum !
qanqa duR !buRda kaLbimi de$iyoLaR beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR ! *
yeni damar nickler msn nickleri
serseri damar nickler
Her ne dek sosyetenin üst basmaklarında adımız olmasada her kahvede yerimiz her mevzuda ismimiz her güzelde bir resmimiz vardır
Ne polat gibi kafa kesenlerdeniz nede çakır gibi kurşun yiyenlerdeniz biz sadece bir grup arkadaşız
Erkeklerin kalbi mezar gibidir bi giren bi daha çıkamaz,Kadınların kalbi beş yıldızlı otel gibidir giren çıkan muhakkak olmaz
Aşk dudaklarda kahkaha yok gözlerdeki yaşTIR,Kasıt sevgi uğruna vefat etmek yok uğruna ölecek sevgi bulmaktır
Ben büyük davaların çocuğuyumSevdam büyük olur öfkemdeSeversem destan kızarsam toplu cinayet olur
Aşk; İlkokulda Kalp kıpırtısı ,Ortaokulda dudak şapırtısı,Lisede yatak Gıcırtısı,Üniversitede çoluk çocuk zırıltısıdır
A$kın Gözü Kör OLaBiLir Lakin İnan ßan Karnı Achtır İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır
Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarımd
YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMéiÇiNdé sén yOkSuNKaLbİm HaYvAnAt BaHçésİ dégİLKi KöPéKLér ÖLSuN
iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim
çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım
aRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım…!
ßu aLémdé $ékLi ßén kOyaR ßéN çiZéRim,Oyunu ßéN ßa$LatıR ßéN ßitiRiRim! Né O İ$İné qéLmédimi:* O zmn gaMé OwéR qüséLim:
B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! ézgéÇ Kasvéti !
Karmakarışıklaşmaktayım!
KaÇaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR öRMü$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy…
Gölgeler takibimde ardımda bir bakış yığını
Rahat benden özür dilemeli gelmediği her gün için
éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN
e acayip dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda
hiç bir operatör beni bağlayamaz ki, sensiz hayata
Gözyaşı, kalpte olan ateşe delildir
|rahaTım gizli oLun rahaTsız oLMaM !|
heRşey ÖYLE çabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM hayat bNm diiL !
aRKamdaN koRkup kaçTı demesiNLeR diYe yaşıoRum !
qanqa duR !buRda kaLbimi de$iyoLaR beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR ! *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.