Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni dizi Üsküdar'a Gideriken

Yeni dizi Üsküdar'a Gideriken
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yeni dizi Üsküdar'a Gideriken üsküdara bu vesileyle mühendis üsküdara gideriken dizisi , kanal d yeni dizisi bu akşam ekranlara merhaba diycek arkadaşlar 1548661074 1548661074 yenidiziuskudaragideriken5c4eb157dd472yenidiziuskudaragideriken5c4eb157dd472 yenidiziuskudaragideriken5c4eb157dd472 Kanal D'nin yeni dizisi Üsküdar'a Giderikenbu akşam ekrana merhaba diyecek Umarız başarılı bir dizi oluryenidiziuskudaragideriken5c4eb157e2d67alt Dizi hakkında haberi sizlere sunuyoruz Melek'ler Kanal D’de bu akşam yepleni ve bakımlı bir semt hikayesinin startı veriliyor: “Üsküdar’a Bu Arada Fedakâr bir anne, hayalci bir baba ve onların ara sıra tatlı, ara sıra da sıkıcı çekişmeleri arasında büyümüş iki çocuğun hikâyesini konu alan dizinin detaylarını başrol oyuncuları Öner Erkan, Tülin Özen, Murat Cimcir, Funda Postacı, Erkan Can ve Erdal Tosun’dan öğrendik ÖNER ERKAN: GÜZEL BİR MAHALLE HİKAYESİ BU “Üsküdar’a Bu Vesileyle nasıl bir dizi? Güzel bir semt hikayesi ıki kardeşin minik bir kafeleri var Babanın hayalci yapısı nedeniyle işleri istedikleri gibi gitmemiş Baba 810 sene önce ölüm etmiş O gidince hasbelkader idare etmeye çalışmışlar fakat eniştem, yani ablamın eşi bizi dolandırdığı için kafe en ince ayrıntısına kadar elden gitmek üzere Haliyle annemiz fazla mutsuz Canlandırdığınız Erdem karakterinden de biraz söz eder misiniz? Erdem, ıngiltere’de uçak mühendisliği okurken bir yana babası gibi şef almak için ailesinden habersiz aşçılık eğitimi alıyor Garsonluktan başlayıp şefliğe dek da yükseliyor Hayallerinin peşinden koşan bir çocuk Tek karşılıklı noktamız ikimizin de hayallerimizin peşinden gitmemiz Ben de lisedeyken oyuncu olmaya karar vermiştim Sağ olsun ailem mani olmamıştı Ekibi nasıl değerlendiriyorsunuz? Süper Çalışırken eğleniyoruz lakin herzamanki “biz fazla eğleniyoruz dan değil bu söylediğim TÜLİN ITINA: KİŞİLERİ KARİKATÜRİZE ETMEDİK Tülin Hanım, siz dizide Ayşe’yi canlandırıyorsunuz Kimdir bu Ayşe, hikayedeki yeri ne? Ayşe, ailenin büyük kızı Ve görünen o ki babasına fazla düşkün bir kızmış Annesiyle ise sürekli tartışma halinde Öykü reel hayatla örtüşüyor mu sizce? Zaten aynen hayat gibi bu dizi Reel hayatta kopuk değiliz Hiçbir aile televizyondaki dek komik veya dramatik değildir “Üsküdar’a Sırası Gelmişkende gülmek daha yoğun ama olayları da, kişileri de karikatürize etmiyoruz MURAT CEMCİR: TÜRKİYE’NİN EN DINAMIK KOMEDİSİ id Murat Bey, sizin canlandırdığınız “süt kardeş Oğuz, Erdem’e mi özeniyor? Bana azıcık pek geldi Oğuz, Erdem’in tersine hayatın kendisine sunduğu şartları kabullenmiş, yatılı okulda okumuş, yurtlarda kalmış, ımam Hatip’ten sonradan İTÜ Cihaz Mühendisliği’nden mezun olmuş bir genç Kadınlarla ilişkisi hiçbir dönem iyi olmamış Defalarca arasında bir uzaklık var Bu koşul da onu tutuk biri yapıyor Kadınlarla arası ne süre düzelecek? Birincil bölümden itibaren Filiz (Deniz Arna) ile bir yakınlaşması olacak Aralıksız kendini ispatlamaya çalışacak Devamını zamanla göreceğiz Dizide hakiki hayattaki gibi kahkaha da varmış, dram da Fakat komedi unsunu birazcık daha ön planda gibi Şu belli başlı kadar Türkiye’de yapılmış en enerjik mizahlı işlerden biri Senaryonun harikulade bir matematiği var ınsanlar bizi yemek yemek yerken, bulaşık yıkarken izlemeyemeyecek Dizi bu anlamda ezber bozacak ERKAN CAN: DİZİNİN HAYALETİ BENİM Dizideki karakterinizle ilgili biraz data verebilir misiniz? Ölmüş bir adamı oynuyorum, bir hayalet Nasıl yani? Flashback’lerde mi göreceğiz yalnızca sizi? Her şekilde görebilirsiniz, yani takımdan farklı düz koşu yapıyorum bu dizide Peki bütün aile görüyor mu sizi dizide? Hayır, hepsinin rüyalarına girebiliyorum fakat bir tek oğluma görünebiliyorum O halde öteki oyuncular dek yorulmuyorsunuzdur Dışarda çok çalıştım bugüne değin, boyun fıtığım falan da başladı bundan böyle Yaşlandık, 53 yaşına geldim Ama iş olduğu süre 36 saat de çalışırım, hiç problem değil Peki bu hayalet zamanında nasıl bir adammış? Deli dolu, sağı solu belirli olmayan biri aynı zamanda güzel yemek yemek yapan, eli tatlı bir adam Oğlu da yurtdışına gidiyor, uçak mühendisliği okuyor ama bunun yanı sıra aşçı olarak da yetiştiriyor kendisini Bütün babasının oğlu yani Evet yani, sonuçta armut dibine düşer FUNDA POSTACI: HISSI BİR ISYAN YAŞIYORUM Funda Hanım, hikeyeyi diğer taraftan sizden dinleyelim Yaşadığı sorunlar sebebiyle keza kendi hem sevgisi yıpranmış bir kadır Ama her şeye karşın fedakâr bir anne Tabii oysa kocasından nefret etmiyor lakin belli ki evlilikleri boyunca her şeyi omuzlarında taşımaktan yorulmuş Kocasının vefatından sonra da yeniden her yükü omuzlamaya devam etmiş Kızının babasına olan düşkünlüğünü bu yüzden hazmedemiyor Eşinin ölümünden daha sonra mı başlıyor hayatını yaşamaya? Hayatını yaşamak herkese kadar değişen bir kavram gerçekte Hissi bir isyan yaşıyor, gençliğinde yapamadıklarını yapmaya başlıyor Bunu hayatı yaşamak, hayata renk katmak olarak görüyor Sizi bu hikayede en çok etkileyen neydi? Kadronun tiyatro sanatçısı ağırlıklı olması, sanatçı dostlarımla, arkadaşlarımla birlikte almak Aile dizisi olması da bana sıcak gelen, beni etkileyen bir diğer nokta Hem ara sıra olağan anne karakterinin dışına çıkması, minik delilikler yapması bana sevimli geldi ERDAL TOSUN: 15 YILDIR AŞIK LAKIN TEK KELIME EDEMEMİŞ Erdal Bey, siz dizinin hem oyuncu keza de yapımcılarındansınız Öncelikle bahtı açık olsun diyeyim Teşekkürler Evet, yapım meselesine de elimizi attık Çok güvendiğim arkadaşlarım ve fazla inandığım bir ekiple çalışıyorum Bu işle dizi sektöründe yeni bir parantez açılsın, bakacak yeni bir pencere bulunsun istiyorum Canlandırdığınız Yavuz nasıl biri? Dizinin müzmin bekârını oynuyorum Ziya Baba’nın sahibi olduğu Üsküdar Lezzet Lokantası’na lise son sınıftayken gelmiş ve o gün kızına aşık olmuş Garsonlukla başladığı görevine aşçı olarak devam ediyor Ve hala Ayşe’ye fazla aşık Ama dünyanın en utangaç adamı O yüzden 15 yıldır tek kelime söylememiş kıza Buna karşın de etrafındakilere aşk, ilişkiler hakkında ahkam kesmeye devam ediyor İlerleyen bölümlerde bir itiraf gelecek mi? Ciddi önemli koskocoman travmalar yaşanacak Onun etkisiyle bir itiraf da gelebilir İzleyicinin tepkisi nasıl olacak sizce? Bizimkisi fazla basit tüketilebilir bir meslek yok Çok zevkli, fazla sevimli bir iş ızleyici fazla memnun olacak, eminim