Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni Doğan Bebeğim Doymuyor

Yeni Doğan Bebeğim Doymuyor
0
191

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yeni Doğan Bebeğim Doymuyor Takviye

Bebeğim Doymuyor Çözüm

Öyle çok anne bilhassa bebekleri yeni doğduğunda onun bir türlü doymadığı duygusuna kapılırlar Bunda en büyük faktör ise bebeğin tüm ağlamalarını aç olduğunun işareti sayan aile büyükleridir Gerçekten gerçek böyle değildir Bebekler sadece doymadıkları için ağlamazlar

Emzirmenin başarısı, bebeğin kilo alımıyla görülecektir Ama birincil 2 haftada bebek doğal olarak önce kilo kaybedecek, ama 15 günde doğum kilosuna dönecektir Ilk 15 gün içerisinde kilo artışı sağlanmadı diye, anne sütünün yetkisiz olduğunu göz önünde bulundurmak yanlıştır

Burada annenin emzirmede istekli ve istikrarlı olması yanına çevresinden, bilhassa eşi ve aile büyüklerinden destek alması çok önemlidir Yenidoğan bebekler fazla ağlayabilir veya mide kapasitesi, yutabileceği miktarlar kısıtlı olduğundan sıkça emmek isteyebilir Bunu gören bir aile büyüğünün Bu bebek doymuyor, zavallı fazla ağlıyor, dakikada bir emmek istiyor biçiminde bir yorumu zaten alıngan bir dönemde olan anneyi etkileyecek, sütünün yetmediğinden endişe edecektir Ayrıca, bebeklerin bir takım günlerde daha çok büyüdükleri ve bunun için daha artı emmeye gereksinim duydukları da bir gerçektir *

Similar threads

Yeni Doğan Bebeğim Doymuyor Yardım Bebeğim Doymuyor Cozum Pek cok anne ozellikle bebekleri yeni doğduğunda onun bir turlu doymadığı duygusuna kapılırlar Bunda en buyuk etken ise bebeğin tum ağlamalarını ac olduğunun işareti sayan aile buyukleridir Aslında gercek boyle değildir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
425
Sütüm yetmiyor demeyin raşit vural yağcı anne sütüm yetmiyor sütüm yetmiyor ne yapmalıyım Prof Dr Raşit Vural Yağcı, bebeklerin sık sık meme emme istemesinin anneleri göre yanlış algılandığını, ‘doymuyor sütüm yetmiyor’ endişesine kapılarak ek gıdalara, mamalara başladıklarını söyledi Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Anne Sütünün Rengi Ne Renktir? Doğumdan Anında Sonnra Anne Sütünün Rengi Anne Sütünün Rengi Hakkında Bilgiler Doğumdan Anında Sonradan Anne Sütünün Rengi Sütünüzün rengi sarımtırak ya da altın sarısı iken, süt miktarı eksik ama bebeğinizi koruyacak antikorlardan zengin durumdadır Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Yeni Doğan Bebeklerde Zeka Gelişimi Yeni Doğan bebeklerinzeka gelişimi hemen şimdi doğmadan başlar fiilen Anne adayalrının dinç ve uyumlu beslenmesi Hamilelikte sigara ve alkol gibi alışkanlıklardan uzak durmak bol vitamin ağırlıklı beslemek bebeklerin Zeka Gelişimini oldukça etkileyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
İlk 28 günlük süreci kapsayan yenidoğan döneminde annelerin bebeklerini emzirirken dikkate alması gereken temel bilgiler hakkında bilinçli olmak önemlidir. Örneğin yenidoğan bebeğin günde ne kadar emzirilmesi gerektiği ve emzirme süresinin bilinmesi önemlidir. Yenidoğan bebeklerin aylarına göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt