Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni doğmuş bebeğin günlüğü

yeni doğmuş bebeğin günlüğü
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
yeni doğmuş bebeğin günlüğü 1 gün: Böylesi kötü bir baslangıç beklemiyordum Oha! Hortumumu bile kesmişler! Meme diye, süt diye bir şey varmış Nerden nasıl bulunur bu ya? Hayattan daha 1 günden soğutacaklar beni 2 gün: Meme buldum fakat bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık değil, süt başka yerde mi? Neyse azıcık daha emdim geldi, pozitif abanınca meme sahibi karakter bağırdı Ne bağırıyosun? Açım ben! Fazla yalnızım be sözlük Hayır bişi degil; içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından Bak tekrar aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa! Uykum geldi tekrar zzzzz! 3 gün: Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme İyi ancak varsınız 4 gün: Bugün bir sürü olaylar oldu, şamata yaptılar, başka bir yerlere gittik galiba Memeden ayrılınca bağırıyorum geri geliyor, sonradan uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme değil, neyse ama tekrar bağırınca geri geliyor nasılsa sçmak da zevkliymis be, eskiden yapamıyordum 5 gün: Bugün 15 kere kaka yaptım Rekorumu geliştirmeliyim Uyarı ettim de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim Dikkatimi çeken bir noktada şu fakat, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum şerefsizim, pat o yana, pat bu yanlamasına, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden 6 gün: Avucuma ne verseler anında tutuyorum, tik gibi birşey, malesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi? bu vesileyle ne fazla uyuyorum ya arkadaş? Atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi Hayır içtikçe de yoruluyorum o da bambaşka Nerde o eski günler? Hortumdan geliyordu ne güzel, hemen em Allah em, bak yeniden aklıma geldi, şerefsizler kesti hortumu yaa 7 gün: Bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne? Ondanmış Yine uykum geldi 8 gün: Azıcık daha iyi hissetim kendimi, daha fazla süt içiyorum bundan böyle Kaka yapma işini de bütün alt açma anına denk getiriyorum ama ortam pislensin, ızdırap olsun Naapayım lakin daha alçak açıkken daha bakımlı roketleyebiliyorum Kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum galiba, anlamaya çalışacağım bakalım 9 gün: Fazla fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse fakat süt içince geçiyor Bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm 10 gün: Sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, Tam alışıyordum tekrar dayadılar diğer birşey, şaşma bişi ya, Vitaminmiymiş neymiş sırası gelmişken memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada değil, akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı 11 gün: Al işte, başladı yine bir arıza Sütten daha sonra fazla feci karnım ağrıyor, böyle gaz gibi bişi Eğilip bükülüyorum, bin bir şekile giriyorum çıkaracağım diye Sırtımı falan sıvazlayın hiç olmazsa be kardeşim 12 gün: Tüm gün gazdan kıvrandım dost ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de Uyutmadım, diktim bunları da hazırlanmış asker Daha Sonra bir saldım fakat evlere şenlik, akabinde uyudum derhal gerisini hatırlamıyorum 13 gün: Annemin suratına sçtim Işlenmiş utandım birazcık da; insan bebeği gtünden öper mi yaa Ayıp oldu di mi? Naapiyim abi, neyse fazla kızmadı illaki 14 gün: Anneme kırmızı renkli bir şeyler içiriyorlar, o vakit süt daha bi randımanlı oluyor güya, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir izlenme oranı aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem 15 gün: Topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok aglamayayım diyorum fakat canım yandı be arkadaş Hayır ondan sonradan da hemencecik süt verince sakinliyorum, lığım geçiyor, ağız tadıyla çabuk sinirlenme yaptırmıyorlar, Şu memelere aleyhinde azıcık daha düşey başlı durabilsem 16 gün: Şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım Çok seviyorum onları Onlardan ayrılınca içimi bir tedirginlik kaplıyor En iyisi onlardan uzaklastığım anda yaygarayı basayım ben Bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma Sevme amaçlı olsa lüzum bir geçirdi başım dönüyo hala Daha Sonra ögrendim kuzenmiş Neyse, yazdım kenara intikam alınacak 17 gün: Etrafı daha net seçer oldum, ama el ve üçgenin taban olmayan kenarı koordinasyonu hala kuvvetsiz Memeyi kavrayabiliyorum ancak bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait bütün olarak belirli değilim, sallıyorum böylece, zevkli bir şey Yüze ve gözlere uyarı etmem lazım ama Tırnaklar güvenli olmayan Öteki yanlamasına annem bugün onları kesmeye çalıştı fakat aksilik ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba Bak çizdik bütün gözün altını tekrar 18 gün: Elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca bundan böyle acıtmıyor, bere yara de yapmıyor Sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar Doğrusu hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba? 19 gun: Nihayet o adamın niçin eve sadece akşamları geldiğini anladım Meğerse bana ve anneme görmek için gunduz çalışıyomuş Aferin, gözüme girdi acilen bak! 20 gün: Tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini Ona da alaka alaka gösterdim, bağırdığımda ara sıra o alıyor beni kucağına Meme vardır diye saldırdım lakin vermedi Bir ara meme açıkken kıstırdım fakat emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi sıradan bi farklı