Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni dönemin ilk ders zili yarın çalacak

Yeni dönemin ilk ders zili yarın çalacak

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

ANKARA (İGFA) - 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yarın başlıyor. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen için ders zili çalacak.

Tüm okullar yeni eğitim dönemine hazırlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, okullara ihtiyaçlarını karşılamaları için 3 milyar 100 milyon liralık bütçe gönderdi.

Yeni eğitim öğretim yılında sınıflarda maske takma zorunluluğu olmayacağı bildirildi.

Bakanlığın açıkladığı takvime göre okullarda ilk ara tatil 14-18 Kasım tarihleri arasında olacak.

İkinci ara tatil ise 17-20 Nisan 2023'de yapılacak.

23 Ocak'ta başlayacak yarıyıl tatili 3 Şubat'ta sona erecek.

Okullar yeni dönemde yaz tatiline ise 16 Haziran'da girecek.

Similar threads

2022-2023 eğitim öğretim yılına start veriliyor... Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlıklarına bu yıl erken başladı. Okul öncesi ve 1. sınıfların ahenk eğitimi Yaz uzunluğu çalışmalar devam ederken öğrenciler de yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı birinci ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen, 2022-2023 eğitim öğretim yılına 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak. 'UYUM' SÜRECİ DEVAM EDECEK Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler, 5-9 Eylül'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Okul öncesi ve birinci sınıflar için ahenk eğitimi geçen hafta tamamlandı. Uyum haftasının akabinde bu sabah prestijiyle yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen bugün dersbaşı yaptı. Öğrenciler okullarına dönmenin heyecanını yaşarken, veliler de okul kapılarında kalabalık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yarın yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmenin ders başı yapacağı 2022-2023 eğitim öğretim yılına ait açıklamalarda bulundu. Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler, 5-9 Eylül'de ahenk eğitimi almıştı. Bu yıl ortaokul ve liseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
2022-2023 eğitim öğretim yılı Kartepe’de Şirinsulhiye İlkokulu’nda yapılan merasimlerin akabinde çalınan okul zili ile başladı. Kartepe’de 2022-2023 eğitim öğretim yılı Şirinsulhiye İlkokulu’nda düzenlenen merasimle başladı. Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi tarafından okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,496Konular
981,606Mesajlar
29,708Kullanıcılar
beytoo7kSon üye
Üst Alt