Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni dönemin ilk ders zili yarın çalacak

Hoş geldin! kürt memet tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Yeni dönemin ilk ders zili yarın çalacak

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

ANKARA (İGFA) - 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yarın başlıyor. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen için ders zili çalacak.

Tüm okullar yeni eğitim dönemine hazırlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, okullara ihtiyaçlarını karşılamaları için 3 milyar 100 milyon liralık bütçe gönderdi.

Yeni eğitim öğretim yılında sınıflarda maske takma zorunluluğu olmayacağı bildirildi.

Bakanlığın açıkladığı takvime göre okullarda ilk ara tatil 14-18 Kasım tarihleri arasında olacak.

İkinci ara tatil ise 17-20 Nisan 2023'de yapılacak.

23 Ocak'ta başlayacak yarıyıl tatili 3 Şubat'ta sona erecek.

Okullar yeni dönemde yaz tatiline ise 16 Haziran'da girecek.

Similar threads

2022-2023 eğitim öğretim yılına start veriliyor... Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlıklarına bu yıl erken başladı. Okul öncesi ve 1. sınıfların ahenk eğitimi Yaz uzunluğu çalışmalar devam ederken öğrenciler de yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı birinci ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen, 2022-2023 eğitim öğretim yılına 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak. 'UYUM' SÜRECİ DEVAM EDECEK Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler, 5-9 Eylül'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Okul öncesi ve birinci sınıflar için ahenk eğitimi geçen hafta tamamlandı. Uyum haftasının akabinde bu sabah prestijiyle yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen bugün dersbaşı yaptı. Öğrenciler okullarına dönmenin heyecanını yaşarken, veliler de okul kapılarında kalabalık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yarın yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmenin ders başı yapacağı 2022-2023 eğitim öğretim yılına ait açıklamalarda bulundu. Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler, 5-9 Eylül'de ahenk eğitimi almıştı. Bu yıl ortaokul ve liseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
273
2022-2023 eğitim öğretim yılı Kartepe’de Şirinsulhiye İlkokulu’nda yapılan merasimlerin akabinde çalınan okul zili ile başladı. Kartepe’de 2022-2023 eğitim öğretim yılı Şirinsulhiye İlkokulu’nda düzenlenen merasimle başladı. Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi tarafından okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,526Konular
981,482Mesajlar
31,442Kullanıcılar
ruzhsjahwhSon üye
Üst Alt