Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni Dostluk Mesajları

Yeni Dostluk Mesajları
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yeni Arkadaşlık Mesajları Yeni Arkadaşlık Mesajları Kısa Arkadaşlık Mesajları Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden sevgili misafirler, sizler için bu sayfamızda dostlarınıza göndereceğiniz, dostluğu en güzel şekilde anlatan en yeni dostluk mesajlarını paylaşıma sunuyoruz 1549105474 1549105474 yenidostlukmesajlari5c5579470488cyenidostlukmesajlari5c5579470488c yenidostlukmesajlari5c5579470488c Hayata bedel bir yaşam, sevmeye bedel bir aşk, dostluğa değerinde bir arkadaşlıktan asla vazgeçmeNe yetkisiz ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma ! Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta o kadar mutlu ol ki gözlerinde akıcı bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun Olur Ya diyorum; SEVGİ nin ne seslenmek olduğunu biliyoruz lakin GENÇLİĞİN ne demek olduğunu anladığımızda bu dünyadaki işimiz bitmiş olacak Öksüz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde,küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi layık bir merhaba dostum nasılsın Arkadaş vurulunca yok unutulunca kahrından ölürmüşBiz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız Gönüller birdir dünyalar bambaşka olsa da Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız arkadaş uzaktan olsada Dost deniz kenarındaki taşlara benzerÖnce bir bir toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsınİşte sen o kıyamadıklarımdansın Zaman kazanç yollarına kar yağar,etrafını keder bulutları sararsa,ne vakit bir dosta ihtiyaç duyarsan arkadaş olabildiğim dek burdayım Her Zaman zamana yenik düştük esiri olduk yararsız koşuşturmalarınfakat bir defa adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir süre unutmadık Sen gülerken yanındakilerde güler fakat ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ancak asla yıkılmasın böylece bir dost edin fakat seni asla bırakmasın Bin damla umut serpilsin yüreğine bin umut dolsun günlerine Binbir hayalin hakiki olsun Ben dostun kokusunu uzakta diyarlardan alırım ve onun gülüşünü nerde olsa tanırım Ne mesafaler mesafedir dostunla ne de ayrılıklar hazin Baharın güneşi bahtına doğsun acılar kederler gönlünden uzakta olsun Bütün güzellikler ve mutluluklar senin olsun Kalp umutlara gebe olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi yüreğimiz rahat ağacındayken bile ölüme koşup dostumuzu sevmeyi bildik Gün kazanç buslu bir dünya aydınlık bir yaşama hamile kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi sevinç ve sevgi için çarpıyorsa hayat sana onu versin Ay yıldızlara sevinç fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça sevinç yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye Acıların bir kum tanesi değin ufak,mutlulkların nisan yağmuru kadar bol olsunHayatta bir kere ağlarsan oda sevinç olsunDostum Hayal kur, ne düş hazırlamak istersen Gez, nereye gitmek istersen Ol, ne edinmek istersen Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var tüm bunları edebilmek için Koca bir çölde kum tanesine almak yada okyanusta su damlası lakin en güzeli milyonlarca insan aralarında senin arkadaşın edinmek Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekte kaçargüneş yanlız olsada etrafa ışık saçarüzülme doğruların kaderidir yanlızlık,kargalar sürüyle,kartallar yanlız uçar Eğer sahiden birini seversen, Onu hür bırak! Sana ait almak isterse bir gün mutlaka geri Gelecektir Gelmezse de boşa peşinden koşma Asla da senin O L M A Y A C A K T I R Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karsılaşırlar aşk kendinden belirlenmiş bir şekilde sorar: ben senden daha samimi olarak ve daha yakınım sen niye varsın ki bu dünyada? dostluk yanıt verir: sen gittikten sonra arkanda bıraktığın gözyaşlarını silmek için Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcak bir kucaksa ve dostluk için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana değin sevdiğimsin Başkalarına kendinden artı değer verme Ya onu kaybedersin, veya kendini mahvedersin Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindirUNUTULMADIN! Gülerken cümbür cemaat eşlik eder, ya ağlarken Başarılara cümbür cemaat müşterek olur, ya yenilgilere O Kadar bir dost edin oysa; fena gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bir takım ırk vardır katiyen unutulmayan  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt