Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yeni eğlence mekanı geliyor

yeni eğlence mekanı geliyor
0
41

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
yeni gösteri mekanı geliyor ünlü Sortie de gelişmeler var gösteri mekanı adres mi değiştiriyor ağırlama severler bu haberi okuyunuz BEYOĞLU'NU SORTİE'YE, TAŞIYACAK! 1548636481 1548636481 yenieglencemekanigeliyor5c4e514527c0cyenieglencemekanigeliyor5c4e514527c0c http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabererol22mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SORTİE'NİN İŞLETMECİSİ EROL KAYNAR, LONDRA'DA MESLEK YAPAN BİR İTALYAN RESTORANINI İSTANBUL'A GETİRMEYE HAZIRLANIYOR KAYNAR YAZIN SEZONA 'MERHABA' DİYECEK SORTİE'YE İSE BEYOĞLU KONSEPTİNİ VERMEK İÇİN SON HAZIRLIKLARI BİTİRDİ Gösteri hayatının meşhur isimlerinden, Sortie, Salomanje, Park Cafe'nin işletmecisi Erol Kaynar merkezi Londra'da bulunan bir İtalyan restoranı İstanbul'a getirmek için görüşmeleri tamamlamak üzere Yapılan protokol gereği restoranın ismini veremediğini ama restoranı yazına yetiştireceklerini dile getiren Kaynar, Londra'da yemek için girdiği restoranın konseptini çok beğendiğini ve İstanbul'a getirmeye karar verdiğini söyledi Müşterilerini öbür bir konseptle tanıştıracağını ifade eden Kaynar, 'İnsanların bir lokanta girerken en çok bocalama ettikleri nokta fiyat konusunda ne ile karşılaşacaklarını bilmemeleri YER BAKIYORUZ Bu restoranda mönülerde dört asıl bölüm (course) olacak Esas yemek yemek, atıştırmalıklar, tatlılar ve içecekler Her bölümden birini seçen tip mönüsünü oluşturmuş olacak ve değişmez bir fiyat ödeyecek Dörtlü, üçlü ve ikili oluşturulan mönüler için birer değişmez fiyat olacak Onun dışarıda ekstra bir ödeme olmayacak' diye konuştu Londra'da dörtlü bir mönünün 40 pound olduğunu gösteren Kaynar, İstanbul'da fiyatların bu rakamın fazla daha aşağı olacağını belirtti Lokanta için Bağdat Caddesi ya da Etiler'de yer baktıklarını belirten Kaynar, yemek ücretlerinden yok tip sirkülasyonundan para kazanmayı hedeflediklerini bildirdi Kaynar, 'Fiyatı yüzde 100 net tek lokanta olacak' dediği yeni konseptin kasıt kitlesinin işlettiği öteki restoranlara göre daha geniş, porsiyonlarının ise fazla doyurucu olacağını söyledi Mado ile yaptıkları işbirliği ile yaratılan Marpop markasında hızlı çoğalma ile yıl ardına kadar 40 şubeye varmak istediklerini bildiren Erol Kaynar, İstanbul dışarıya franchise ile büyüyeceklerini bildirdi Kaynar, Kuveytli bir müşteriden şube başlatmak için teklif aldıklarını belirterek, 'Bir sene dolmadan yurtdışına çözülmüş olacağız' dedi Kaynar'ın bu yaz için düşündüğü ikinci sürprizi ise işletmeciliğini yaptığı Sortie için Beyoğlu'nun sokak ve davet konseptini Sortie'nin içine uygulamaya karar veren Erol Kaynar Sortie'de, bir yana Nevizade kültürüyle fasıl günlerine bir yanlamasına da Babylon tarzı konserlere yer vererek müşterileri ağırlayacak Fiyat olarak pahalı restoranların meslek yemeklerinden para kazandığını oysa krizle birlikte şirket bütçelerinde yapılan kısıntılarla bu yemeklerin ciddi oranda azaltıldığını dile getiren Kaynar, 'Durum böyle olunca lüks restoranlarda alıcı oranları yüzde 50 düştü Hafta içi alıcı oranı sıfıra yakın, fazla ciddi boşluklar var Yaklaşık Olarak işler cuma ve cumartesi günlerine endekslendi' dedi İşlettikleri restoranlarda herif sayısında önemli bir düşüş olmadığını belirten Kaynar buna rağmen ciroda düşüş olduğunu insanların daha uygun olan yemekleri seçim ettiğini dile getirdi  
 
858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt