Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni ehliyet sınav sistemi

Yeni ehliyet sınav sistemi
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesyeniehliyetsinavsistemi20195ad8b08b41d54

Yapılan yeni duzenleme ile ehliyet almak kolaylaştı mı, yoksa daha da zor bir hal mi aldı yazımızı okuduktan sonra siz karar verin İşte ehliyet sınav sisteminde yapılan değişiklikler

Direksiyon eğitim alanları zorunlu olmaktan cıkarıldı Bunun yerine ya direksiyon eğitim alanında ya da simulatorle eğitim yapılması şartı getirildi

Direksiyon eğitimleri ''Akan trafik''te zorunlu olarak yapılacak

''B'' sınıfı icin ''Akan trafik''te eğitim suresi 12 saate cıkarıldı

Turkiye'de toplam 63 saat olan zorunlu teorik ders saati toplam 30 saate duşuruluyor

Direksiyon uygulama sınav sureleri 30 dakikaya cıkarılacak

Adayın yapacağı hata durumuna gore başarılı veya başarısız olduğu değerlendirmesi yapılacak

Similar threads

Yapılan yeni düzenleme ile ehliyet olmak kolaylaştı mı, yahut daha da zor bir hal mi aldı yazımızı okuduktan sonra siz karar verin İşte ehliyet imtihan sisteminde yapılan şansın dönmesi Direksiyon eğitim alanları gerekli olmaktan çıkarıldı Bunun yerine ya direksiyon eğitim alanında ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
ehliyet sınıfları ve kullandıkları araclar, Ehliyet sınıfına gore arac kullanımı, A2 Sınıfı Surucu Belgesi (Motosiklet kullanacaklar icin) • 2918 sayılı Trafik Kanununa gore A2 sınıfı ehliyet alabilmek icin en az 17 yaşını bitirip 18'den gun almak gerekmektedir • Şu andaki yonetmeliğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
imagesyeniehliyetalmasartlari5af9cb0bcbbea Ehliyet alımları Avrupa Birliği kriterlerine uygun hale getiriliyor Kursiyerler once stajyer surucu belgesi alacak; sonra takip edilecek Bu surecte kural ihlalleri de kayıt sistemine aktarılacak Surucu Kursları Birliği Genel Başkanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Bundan Sonradan Cümbür Cemaat Sürücü Belgesi Alamıcak! sürücü ehliyeti sınavları sürücü belgesi nasıl alınır direksiyon sınavları Ehliyet alımın da fazla katı kurallar geliyor Bundan Böyle cümbür cemaat basit bir şekil de ehliyet sahibi olamıyacak Sene sonuna doğru bütün illerde elektronik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ehliyet Alabilmek İçin Şartlar Nelerdir? Ehliyet Alabilmek İçin Şartlar Nelerdir: Ehliyet alabilmek için en son 2018 yılında ehliyet alma şartlarında değişiklik yapılmıştır. Son güncelleme ile 17 adet ehliyet sınıfı mevcuttur. Bu sınıflar içinde bazı şartlar belirlenmiştir. Bunlar; yaş, eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt