iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar merhaba,benim bilgisayarım 3 gün önce donmaya başlamıştı bilgisayarı açtıktan 510 dk sonra bilgisayar donuyordu,tabi o zamanlar 2 tane ekran kartım vardı toplam 512 GeForce 7300 SE7200 GS idi1 GB Ram idiben tabi bilgisayarcıya götürdüm dedim böyle böyle tamam ben önce format atarım olmazsa kasayı açar bakarım dediişte götürdükten sonraki gün gittim dedi ekran kartı yanmış dedi gösterdi harbiden bi yanık vardı orda gördümsonra dedi ben seni tanıyorum bilgisayarını hep benden yaptırdın ama senin bilgisayar çok eski be 1 gb ram felan çok kötü dedisonra dediki ben sana iyi bi ekran kartı ile 2 gb ram ayarlayım bak göreceksin tüm oyunları taşıyacak dedi tamam dedimsonra abi son model bi tane ekran kartı taktım 1 GB, directx 11 destekliyo felan dedi evde bakarsın bilgisayardan ismine dedi 2 gb ram taktım dedi işte sonra şimdi windows 7 yükledim ancak güncellemeleri 1 gün felan sürer o yüzden yarın sabah gel al dedi işte bugün sabah gittim aldım tabi sabah sabah uykum var 8 de aldım geldim takmadan yattım uyudum felan işte 510 dk önce aklıma geldi bilgisayar taktım felan çalıştırdım iyi baktım ekran kartına GeForce GT 610 1746 MB,2048 MB Ram200 TL aldı sadece iyimi beyler çok uzattım ayrıca konuyu kusura bakmayın