Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni evlilere ne armağan alınır eşimin arkadaşı geçtiğimiz günlerde evlendi hafta sonu evlerine gezmeye gidecez manâsız gitmek istemiyorum yeni evlilere alınabilecek hediye önerileriniz varmı nasıl bişey alsam acaba
Yeni Evleneceklere Ne Hediye Alınır
Yeni Evlilere Alınacak Armağan
fincan takımı
vazo
tablo
duvar saati
şık bir tablo
süs eşyası
pasta servis tabağı
gizleme kabı
kettle gibi hediyeler alabilirsiniz *
Yeni Evleneceklere Ne Hediye Alınır
Yeni Evlilere Alınacak Hediye
fincan takımı
vazo
tablo
duvar saati
şık bir tablo
sus eşyası
pasta servis tabağı
saklama kabı
kettle gibi hediyeler alabilirsiniz
melişler nolur fikir verin sevgiliye armağan ne alınır? ilişkmiz bi kaç aylık özel bi gün fln da yok lakin ben şöyle ayrı özel bi hediye edinmek istiyorum yanına da güzel bi not ya da mektup fakat armağan ne alsam karar veremiyorum kıyafet saat tarzı bişeyler değil orjinal kendimin...
14 Şubatta Ne Hediye Edilir
sevgililer gününde Ne Alınır
14 Şubat Sevgililer Gününde Erkeklere Kadınlara Alınabilecek Hediye seçenekleri;
Erkeklere armağan beğendirmek genel olarak kolay görünürAlınabilecek hediyeler aralarında şık bir saat,kullandığı parfümü biliyorsanız parfüm, şık bir...
Sevgililer Gününde Kıza Nasıl Hediye Alınır
Genç kızlar hediye konusunda epeyce ince fikirli oluyorlar bu yüzden Sevgililer Gününde kız arkadaşınıza alacağınız hediye konusunda mükemmel düşünüp yerinde bir karar vermelisiniz
2019 Sevgililer gününün yaklaşmasıyla beraber kız arkadaşıma ne...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.