Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni facebook aç kaydol

yeni facebook aç kaydol

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Facebook aç,fecabook aç,face aç,

Facebook, Dünya'nın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Facebook her geçen gün kullanıcıları arttmakta Facebook'da hesap işlemi nasıl yapılır sorusuna yanıt ise haberimizde Peki Facebook'ta yeni bir hesap nasıl açılır İşlemleri tek tek sizler için açıklayacağız

1adım: Daha önce facebook hesabı açarken kullanılmamış bir mail hesabına sahip olmalısınız Bunuda gmail hesabı açarak yapabilirsiniz Meail adresiniz yahut telefon numarası ile giriş yapabilirsiniz

2 wwwfacebookcom sitesine girebilirsiniz

3 adım: Facebook sitesine girdiğiniz yukarıdaki görmüş olduğunu sayfa önünüze açılacaktı Oradaki ad soyad, mail adres,şifre tarih bilgilerini doldurarak hesap aç butonuna tıklayarak işlemi başlatabilirsiniz
4adım: Meail adresiniz yada telefonunuza gelen düzeltme kodu ile işlemlerinize devam edebilirsiniz

Diğer adımlarıda facebook sizleri yönlendirecektir ve özet olarak işlemleri yapabilirsiniz *

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt