Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni Feriha Zeynep Çamcı

Yeni Feriha Zeynep Çamcı
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Emir'in Yeni Ferihası Zeynep Çamcı

Zeynep Çamcı Yeni Feriha Oldu

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinin son transferi Zeynep Çamcı'nın oynadığı dizilerdeki ilginç bir detaylar uyarı çekiyor

11 Aralık 1986 Bodrum doğumlu Türk sinema oyuncusu İstanbul Üniversitesi Iletişim Fakültesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunudur

Leyla ile Mecnun'da bir sezon oynayan Zeynep Çamcı, dizideki devamlılık değişikliği sebebiyle diziden terketmek zorunda kalmıştı Hoş oyuncunun yeni dizisi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu oldu

Geçtiğimiz sezon Hazal Kaya'nın diziden ayrılacağını açıklaması üzerine başarılı oyuncunun canlandırdığı Feriha karakterini öldürmeye karar veren yapımcılar yeni transferler Beril Kayar ve Zeynep Çamcı'yla kadrosunu güçlendirdi

Zeynep Çamcı Resimleri

*

Similar threads

Adını Feriha Koydum DizisindeZeynep Çamcı Zeynep Çamcı Adını Feriha Koydum Kadrosuna Katıldı 7 Eylül'de yeni sezona başlayacak olan Show TV'nin fenomen dizisi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu kadrosuna geçen hafta Beril Kayar'ın katılmasının arkasından, diziye katılacak diğer başrol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Hakiki Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisinde Can Serter karakterini canlandıran hoş oyuncunun reel ismi Zeynep Çamcı 'dır Polis kız Can Serter 'i canlandıran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Dizi senaryosundan çok katılan ve ayrılan isimlerla magazin gündeminde olan adını Feriha Koydum'a yeni bir isim daha katıldı Hazal Kaya, Vahide Gördüm, Ceyda Alev ve Barış Kılıç'ın Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılmasından daha sonra azalan kadroya yeni isimlerle takviyeler yapılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Yeni Feriha Gizem Karaca'mı Olacak Emiri'in Yolunun Yeni Ferihası Gizem Karaca'mı Olacak Eve Düşen Yıldırım'ın başrol oyuncusu Gizem Karaca'nın 'Adını Feriha KoydumEmir'in Yolu dizisinemi geçiyor Hazal Kaya'nın boşluğunu Zeynep Çamcı ve Beril Kayar'la doldurmaya çalışan Med Üretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Adını Feriha Koydum Emir'in yolu dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor Hoş oyuncu Gizem Karaca Eve Düşen Yıldırım dizisinin Finalinden sonra Emir'in Yolu Dizisinde yer alacak Feriha'yı canlandıran Hazal Kaya'nın ayrılığının arkasından onun boşluğunu Beril Kayar ve Zeynep Çamcı ile doldurmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt