Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni gelin Jessica May 'Dert Bende' filminde

Yeni gelin Jessica May 'Dert Bende' filminde
0
110

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
yeni_gelin_jessica_may_dert_bende_filminde_rol_alacak_1567583552_2216.jpg

Yeni Gelin dizisiyle ünlenen Brezilyalı oyuncu Jessica May, Dert Bende adlı filmde rol aldı. May'e filmde, Ahu Sungur ve Onur Dilber gibi isimler eşlik etti.

Brezilyalı oyuncu Jessica May, sinemaya adım attı. 3 sezon devam eden Yeni Gelin dizisiyle şöhreti elde eden May, Dert Bende filminde rol aldı. Ümit Kantarcılar'ın yapımcısı olduğu filmin çekimleri tamamlandı.

Filmin oyuncu kadrosunda; Ali Poyrazoğlu, Ahu Sungur ve Onur Dilber gibi isimler de yer aldı. Film; arkadaşlarını yanlış bir evlilikten kurtarmaya çalışan bir grup gencin, trajikomik hikayesini anlatıyor.

uPPDx_1567583324_2631.jpg

Similar threads

Yeni Gelin serisiyle ünlenen Brezilyalı oyuncu Jessica May, Dert Bende isimli sinemada rol aldı. May'e sinemada, Ahu Sungur ve Onur Dilber üzere isimler eşlik etti. Brezilyalı oyuncu Jessica May, filme adım attı. 3 dönem devam eden Yeni Gelin serisiyle şöhreti elde eden May, Dert Bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Yeni Gelin dizisiyle ünlenen Brezilyalı oyuncu Jessica May'in rol aldığı 'Dert Bende' filminden ilk fragman geldi. May'e filmde; Ümit Kantarcılar, Ahu Sungur ve Onur Dilber gibi isimler eşlik etti. Brezilyalı oyuncu Jessica May, sinemaya adım attı. 3 sezon devam eden Yeni Gelin dizisiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Yeni Gelin serisiyle ünlenen Brezilyalı oyuncu Jessica May'in rol aldığı 'Dert Bende' sinemasından birinci fragman geldi. May'e sinemada; Ümit Kantarcılar, Ahu Sungur ve Onur Dilber üzere isimler eşlik etti. Brezilyalı oyuncu Jessica May, filme adım attı. 3 seri devam eden Yeni Gelin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Türk vatandaşı olan Brezilyalı oyuncu Jessica May önceki gün bir etkinlikten çıkarken görüntülendi. Türk vatandaşı olduğu için son derece mutlu olduğunu ifade eden ünlü isim "Artık kimliğim elimde" dedi. 'Dert Bende', 'Maria ile Mustafa', yapımlarının yanı sıra 'Yeni Gelin' dizisiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Brezilyalı oyuncu Jessica May, Karadenizli eşi Hüseyin Kara ile birlikte Brezilya yolculuğuna hazırlanıyor. Türkiey'de, Yeni Gelin dizisiyle şöhreti elde eden Brezilyalı oyuncu Jessica May, fotoğrafçı eşi Hüseyin Kara ile birlikte Brezilya'ya gidiyor. May, bu durumu,  “1 ay sonra ülkeme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt