Yeni Hoş Sözler yeni hoş sözler en yeni sözler ile ilgili bilgiler burada melekler En baba kapak sözler , kırıcı sözler derken bu yazımızda da yeni hoş sözler listemizi verelim de birazcık olsun içiniz açılsın melekleryeniguzelsozler5c582ea79a4ddalt Hep gözü yaşlı olacak değiliz yayeniguzelsozler5c582ea7c820epngalt Biraz tasa , biraz hüzün , e birazcık da güzel sözler Acilen en yeni sözler listemizi yayınlıyoruz 1549282979 1549282979 yeniguzelsozler5c582ea7cb841yeniguzelsozler5c582ea7cb841yeniguzelsozler5c582ea7cb841 Sevgiliye Sözler Konuşmak istedikçe sana susuyorum, Kaçmak istedikçe yeniden sana yakalanıyorum yenildim işte! lakin yinede seviyorum Pek bir zamandayızki yiğit belirli yok mert belirlenmiş değil, cümbür cemaat yarasına merhem arıyor dert muhakkak değil, derman emin yok!!! SevmedikLerinize sabretmedikçe, SevdikLerinize kavuşamazsınız! ♥ HZMUHAMMED SAV Bu seyriyen ellerle senden seni isterim, senden seni isterken canımdan çıkar tenim, sana aşık ruhumdu merceği yakan ışık, gözlerim cemalini görmeden de kamaşık… DEĞER VERDİKLERİM, yüzüme kapıları kapatırsa , BIR DAHA AÇILMASIN DİYE, ben o kapıların üstüne BETON dökmesini de BİLİRİM Akıllı bayan yatırımı süpürgeye yaparÖnce saçını süpürge ederbaktı neyaparsa yaranamıyo, bukez süpürgeye biner CADILIK ederyeniguzelsozler5c582ea79a4ddalt Kalp midir insana sev diyen yahut yalnızlık mıdır körükleyen?Sahi sevmek nedir?Bir muma ateş almak mı yoksa yanan ateşe dokunmak mı? *Kalbimi acıtmak suya yazı yazmak dek zordur Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer Sen o suya yazı yazdınDerhal güneşin doğmasını bekle *Seni hatırlamamak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim Aşk sözleri Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Dek Fısıldayacağım…Seni seviyorum Akşamın son bulan ufuklarında güneş damla damla erirken hayatta kalan bütün duygularımla sana sesleniyorum: Seni seviyorum @Daglarin tepesine çikip “SENI SEVIYORUUM Diye bagirmana hiç lüzum değil, herhangi bir gecede herhangi bir yildiza bakarak usulca “SENI SEVIYORUM Demen yeterli tipki benim yaptigim gibi “SENI SEVIYORUM @Aglamak uzaktan tebessüm etmek daima seninle olsun ama bir gün illede aglaman icabında oda mutluluk için olsun @Ben seni hatırlamamak için sevseydim adini kalbime degil, günes çiktigi süre kaybolacak olan bugulu cama yazardim @Al vur hançeri kana bulansin artı dövme derine çünkü orda sen varsin Acı sözler Bıraktım kendimi Artık bakmıyorum hayata, kapandım odama yaşamıyorum Sözde Bu hayatta ne şarkılar ne şiirler avutmak harebe gönlümü ben Acılara gömülmüşüm Kimse Alamaz Gönlümü Gerçekten yaşanan sözlerim bunlar kimse kaldıramaz içimdeki acıları bir gencin çığlıkları bunlar anlamaz sevmeyen anlamaz çekmeyen acıyla bir dünya var hayatımda nereye baksam onu görüyorum karşımda… buruk bir hayatın buruk bir acı hatırasıyım hayatta ne yalnızlığıma ağlarım nede acıyan kalbime yalnızca sana ağlarım akıp dışarı giden zamanıma üzülürüm Nefretimi Sana yazsam Ne Olucak Sonunda Tekrar Acı Çekecek Seven kalbim Seni Seven kalbim Acılar içinde kaybolacak Sonunda Senin hayatımda Kaybolduğun gibi içimde yalnızlıklar içimde ayrılıklar ve içimde bunların bütün acısı sen bakma bana gül oyna yaşa kendi hayatında ben acılarımla terk edilmişim bu dünyada mutsuz etmek istemem kimseyi acılarımla Hatalı Zamanlara kapıldım Seninle yanlış bir aşkı yaşadım seninle acıyı yazdın kalbime gittin sebepsizce lanet ediyorum Sana!!! Anlamlı sözler Kaybettiklerimi Dikkate Alsaydım Neler Olurdu NelerBen Kazandıklarıma BakarımOnları Olanlarla Bitenlerle Hatırlarım! DEVASIZ SEVDALARIN ODAĞINDAYIM BİLEMEDİĞİM NE VARSA DAIMA FAKAT DEFALARCA İÇİNDEYİMSENSİZLERE İSYANLARDA SENSİZLİKLERE HAYKIRIŞ FİGANLARDAYIM Solan Güller Misali Sende Kaybolup Gittin BenliğimdeBen Seni Senden Daha Fazla Sevdim Yüreğimle Bedenimle Sevip Okşuyorum Seni Rüyalarımın İnsanı Cümbür Cemaat benim gibi yok sevdiğim Sen benim kalbimi ter içinde bırakırsın başkaları senin üstünde sana ter attırır Akilli Don Kisot yerinde ruzgari bekler SLEC Zeki olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin Akşama aleyhinde gitme, tan’a aleyhinde yatma…Atasözü Aliskanliklar zit aliskanliklarla onlenir EPIKTETOS Beğeni isteyen ıslığa da katlanır Allah, yargı ve adaletle yöneticilik edenleri sever Kur’an Altin prangalar demir olalardan cok daha kotudur MGANDHI Anı yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır…Andre Gide Anneler cocuklarinin aklindan tutcaklari yerde ellerinden tutarlar DUPONLOUP Asılan hırsız değil, yakalanandır Çek Özdeyiş